luni, 7 mai 2012

Juventus Torino & Del Piero : Campione d'Italia : scudeto 30 !





Dupa o perioada dificila pentru clubul meu de suflet, timp in care s-a curatat de unele practici pentru care a fost nevoita chiar sa joace in Liga 2 a campionatului Italiei .. pot savura castigarea Campionatului cu nr. 30 in istoria clubului Juventus Torino

A fost un sezon in care Juventus nu a pierdut nici un meci din cele 38 - un record greu de egalat de o alta echipa din campioantele puternice ale Europei !! 

Mai frumos, pentru noi fanii, e ca totul s-a petrecut sub bagheta legendarului jucator din echipa care Juventus castiga Champions League in finala cu Ajax Amsterdam din 1996. Este vorba despre Antonio Conte, devenit azi si un mare antrenor.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=jwH_SrPtiD8]

Campionatul 2011-2012 a inceput sub o zodia norocoasa, de vreme ce clubul piemontez si-a inaugurat pe 08 septembrie 2011 stadionul pe care va scrie un alt capitol din istoria lui faimoasa.
Istorie ce a debutat cu celebrul Stadio Olimpico di Torino, a continuat cu cele mai mari succese pe Stadio Delle Alpi, pana la actualul Juventus Stadium. Tot in 2011, a fost compus si noul imn al suporterilor "Storia di un grande amore".

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=V1g3YCA_Uio]

A fost ultimul sezon pentru Alessandro Del Piero - probabil ultimul numar 10 care ne-a fascinat cu executiile sale celebre ! Jucatorul care mi-a incantat adolescenta si care a dovedit loialitate, profesionalism, daruire (jucand de la juniorat, doar pentru Juventus Torino).
Cel care a inscris 2 goluri in Real Madrid - Juventus : 0-2 pe Santiago Bernabeu acum cativa ani in ultimul mare succes al bianco-nerri-lor in Europa.
 
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ZUD05h4Fr3A]

Grazie, Pinturicchio ! Forza Juve ! Grazie Ragazzi !
AZI, sunt iarasi mandru, pentru echipa mea de suflet :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)