sâmbătă, 25 iunie 2011

WEEKend LINK !

LINK 1 : dupa foarte bine mediatizata si de succes campanie din 2010 - Let's Do It, Romania (promovata de majoritatea bloggerilor) iata, avem o continuare, in 2011.
Anamaria Hancu si-a propus sa ne pregatim cum se cuvine pentru Clean-up Europe, actiunea de curatenie in 2012 organizata de comunitatea "Let’s Do It, World" din care face parte si "Let’s Do It, Romania" ! Ideea ar fi, sa marcam si noi "Anul International al Voluntariatului", printr-o actiune de amploare, mobilizand mase mari de voluntari. 

LINK 2 : Mircea Popescu da cateva detalii/ponturi destul de corecte, de care ar trebui sa tina cont, un blogger de top. Aflam, printre altele, ca blogul este literatura, stilul este cea mai importanta calitate a unui blogger dar, stilul, nu este deloc asimilabil talentului.
Mno, lectura e fascinanata, din perspectiva unuia care are rabdarea de a asimila si disemina informatiile si argumentele aduse de autor. Oricum, o lectura musai. Cum ar veni, un must read, zic...

LINK 3 : George Buhnici ne informeaza ca taxa de poluare va fi redusa cu 30% comparativ cu nivelul actual, indiferent de tipul de motorizare conform standardelor Euro. Nu si pentru masinile dotate cu motor Euro 5, in cazul carora taxa va ramane nemodificata, conform unui proiect al ordonantei de modificare a taxei auto.
Actul normativ introduce o noua grila de calcul a taxei auto in functie de capacitatea cilindrica a masinilor. Coeficientii taxei calculate pe baza acestui indicator vor scadea uniform cu 30% pentru masinile cu motor Euro 4, Euro 3, Euro 2, Euro 1 si non-euro, indiferent de capacitatea cilindrica. Cu exceptia masinilor non-euro de 2.001-3.000 centimetri cubi, pentru care taxa scade doar cu 12%, si de peste 3.000 centimetri cubi, unde taxa ramane la acelasi nivel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)