vineri, 10 iunie 2011

Want more #followers ? Tweet "I am SORRY" 100 times :))

Vrei mai multi followers (urmaritori/cititori) in contul tau de Twitter ? Nimic mai simplu, conform Twitter Counter, o aplicatie ce furnizeaza statistici asupra conturilor nostre ! Va trebui sa scrii pe contul tau de Twitter, de 100 de ori, "Imi pare rau" :)) 

Iata explicatia : am primit astazi pe mail, anuntul ca Fahmi Fadzil un activist socialist din Malaezia, a fost condamnat, prin decizia a unei Instante, in a scrie pe contul sau de Twitter - "I'm Sorry" - de 100 de ori !! Acesta declarase intr-un tweet din luna ianuarie ca una dintre prietenele sale, care era insarcinata, a fost prost tratata de catre angajatori de la o anumita revista BluInc Media.



Malaezianului nostru buclucas, mare i-a fost surpriza, sa constate peste doar 3 zile, ca avea 4500 (!!) noi urmaritori (followers). E drept, asta si dupa ce o multime de site-uri din intreaga lume, au inceput sa publice si sa mediatizeze aceasta stire cel putin bizara a unei instante. Intre timp, asa cum vedeti mai sus, ma apropii de 200 followers pe Twitter. Mno, nu stiu cati sunt pe bune, probabil jumatate dintre acestia. Asa ca, voi multumi celor care nu dau follow, doar pentru a primi follow back ! O practica atat de des intalnita pe Twitter ;)

Mno, cum vi se pare stirea asta : e posibil asa ceva si in Romania?
Ce-ai fi dispus sa faci, pentru a-ti mari numarul de followers pe Twitter ?



4 comentarii:

  1. nu nu , nici nu vreau să aud de Twitter :)) Abia m-aţi „convins“ să cochetez şi cu facebook

    RăspundețiȘtergere
  2. pofta vine mancand, mandro ;)mno, sincer acuma : e total diferit ce e pe Twitter si, destul de greu daca nu te stii cu respectivii, in a tine legatura/interactiona.eu ma bucur, ca micutul nostru grup ce l-am creat pe Facebook, creste in fiecare saptamana cu noi prieteni. iar feed-back-ul de acolo, e mai consistent, decat cel de pe Twitter !

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant ce spui si recunosc ca am citit prima data la tine despre aceasta faza :). Totusi, nu cred ca as adopta niciodata o astfel de metoda pentru a mari numarul de followeri pe Twitter. Cred ca mai degraba as cauta chestii relevante de "twitterit" si chiar daca nu voi strange 4500 de follow-eri :) intr-un timp atat de scurt, cu siguranta ii voi strange intr-un timp mai indelungat daca voi face si o promovare consistenta, insotita bineinteles de calitatea twitt-ului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut, Gabriel ! * off-topic : si eu, trebuie sa recunosc, iti citesc de cateva luni, prin intermediul Google Reader, recenziile asupra telefoanelor mobile ;)Totul e prezentat suficient de clar si cu detalii destule incat, sa-si faca fiecare vizitator, o parere certa despre un anumit produs supus analizei.*on-topic : presupun, ca cei care i-au dat follow si nu vor gasi ceva consistent din partea acelui tip, ii vor da imediat delete ! oricum, foarte interesanta, decizia instantei. ma gandesc, cum ar fi daca s-ar intampla si la noi asa ceva :)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)