vineri, 3 iunie 2011

Orchestra de Camera "UNIREA" Focsani !

Concertul se va desfasura Duminica 5 iunie (ora 19) in sala Teatrului Municipal si va purta o semnificatie inalta, fiind consacrat Zilei Invatatorului.

Avand in vedere ca este ultimul concert al stagiunii de concerte 2010-2011, ni se propune un program foarte frumos interpretat de Orchestra de Camera "UNIREA" Focsani. 

Pret bilet: 25 lei. Relatii suplimentare la doamna Odette Irimiea : 0727 010 467.


O observatie, pe final de articol : Din cate am constatat, este una dintre putinele entitati artistice care adauga noblete orasului in care traim, oferind focsanenilor alternativa frumosului si a profunzimii de spirit.
De aceea, putem afirma nevoia si bucuria ca aceasta orchestra exista, participand la concertele ei sau popularizandu-le in mediul online ! 

 

4 comentarii:

  1. măcar cu Orchestra să ne mai mândrim ... şi să sperăm la cât mai multe concerte imediat ce va fi redat publicului Ateneul Popular

    RăspundețiȘtergere
  2. Stanica, la Ateneu vom merge nu prea in curand. uite si tu, in ce hal arata Piata Unirii ! pe langa Orchestra UNIREA, mai sunt si unele reprezentatii ale actorilor locali. la care mi-am propus si eu, sa merg. recent, fu o piesa "Fane incurca lume" destul de faina, din cate am inteles. doar ca a fost programata intr-o zi de luni in care munceam pana tarziu.Apropos, ce ai zice, de un TeatruBlogMeet, in care sa ne implicam cei din Blogosferas Vrancea ? mergem in grup la o piesa, scriem despre ea cu totii, eventual aducem si 1-2 prieteni sa fim vreo 30-40 macar, inafara celor care vor veni in mod firesc ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu ocazia asta, dam o mana de ajutor si trupei locale de actori. Tragem un semnal, ne promovam actiunea si poate reusim sa schimbam o farama din coltul de umbra in care a intrat gestul firesc de a merge la teatru.

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)