joi, 28 octombrie 2010

ARMIN van BUUREN - BEST DJ in 2010 : 4th Year in a Row !

Aseara, in traditionalul show de sfarsit de an, a avut loc desemnarea celui mai bun DJ din lume pe anul 2010, in urma voturilor fanilor din intreaga lume. Ca de obicei, gazda a fost celebrul club "Ministry Of Sound" din Manchester.


O performanta deosebita, aceasta re-confirmare pentru ARMIN van BUUREN drept cel mai bun DJ din lume pe anul 2010. Pentru cei apropiati de acest gen musical, avem confirmarea unor previziuni, lupta interesanta avand loc doar pentru completarea podiumului si a vedea, salturile mai spectaculoase, pana la pozitia 100 in acest clasament.

Mergand mai departe, supriza apare, fata de ultimii 3-4 ani, prin detronarea lui Tiesto de catre David GUETTA (dj francez a mixat recent in Romania). Ne surpinde, mai ales ca activitatea lui Tiesto din ultimul an (materiale discografice, turnee mondiale si suportul emotional al fanilor sai - extrem de puternic) il indreptateau sa ramana (macar) pe acest loc 2, daca nu chiar si mai sus... Favoritii mei - britanicii de la ABOVE and BEYOND - dupa 3 ani pe pozitia 4, cobora un loc fiind intrecuti de catre Deadmau5.

In continuare, pana la pozitia a 10-a, ii avem pe "veteranul" PAUL van DYK (locul 6) ce coboara un loc fata de 2009, britanicul Gareth EMERY (urca 2 pozitii fata de anul trecut) care e din ce in ce mai apreciat si pe care l-am votat si eu, printre cei 5, anul acesta. 
Pe locul 8 este Markus SCHULZ - abia ce a venit in Romania. Urmat de alt dj olandez, Ferry CORSTEN (mai joc cu 2 pozitii fata de anul 2009). Pe locul 11, celebrul ATB care mai rezista prin simpatia uriasa in randul fanilor si petrecerile deosebit de faine, mai putin prin albume scoase.

In final, va ofer 3 linkuri :
* Cum am votat eu in Top 100 - DJ Mag 2010.

PS : ascultati setul castigatorului - Armin van Buuren - Ministry Of Sound 2010 (Live) unde a primit premiul din partea Revistei DJ Mag - puteti face un DownLoad pe acest link - daca aveti cont. Daca nu, asta e :))


UPDATE : avem prima "romanca" Claudia CAZACU intre cei mai buni 100 DJ din lume in 2010 (locul 93). Am pus ghilimele, deoarece ea a plecat din tara de peste 10 ani, stabilindu-se in Anglia, unde si-a infiintat propriul label "Couture". Ar trebui mai mult promovata si scapam de pseudo-vedete precum Ina...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)