duminică, 17 octombrie 2010

Dinamo - STEAUA : Derby de Romania !

6 comentarii:

  1. Derby de rahat! Doua echipe de sorginte stalinisto-kominternista care isi prelungest artificial existanta in asa-zisa noastra democratie. Derby? Alexandru Draghici vs.Emil Bodnaras? Ce ziceai aici, ca esti "liberal"? Doamne, tu chiar realizezi ce scrii?

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Laurentiu: Tot ce sper io, este sa fie un meci frumos cu multe faze de poarta, ocazii mari si, pe cat posibil, goluri. E si un meci al orgoliilor, dincolo de pozitia din clasament al celor 2 echipe, ce nu a contat vreodata.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Anonim: * Nu stiu cine esti iar, o farama de bun-simt, daca ai fi avut, iti spuneai numele incat sa putem dialoga civilizat. Asa, te-ai aruncat, comod, in bratele anonimatului si ai un comentariu agresiv, rautacios. NU ma refer la parerea ta, deoarece aduci cateva argumente corecte, bine-cunoscute de altfel. * Amintesti despre Draghici si Bodnaras ceea ce, Mon Dieux, nu te face eligibil la o bursa intr-o universitate serioasa de afara. Eventual, te prezuma de putina educatie data de frecventarea intr-o masura usor mai mare a cursurilor sau cartilor, decat a jocului de pacanele sau barbut... * In privinta "liberalismului", nu vad legatura cu acest meci considerat un Derby al Romaniei ?! De fapt, nici nu (mai) conteaza, pentru tine. Important e ca ti-ai inoculat in minte un profil al meu, ai in cortex amestecate, haotic, argumente diferite si emiti (era sa zic, "avortezi inconstient") judecati de valoare in pripa...Probabil, de la inaltimea autosuficientei tale esti in masura sa judeci pe oricine, incalcand o minima conduita de bun-simt in on-line, punand verdicte intr-un stil nepotrivit.Faptul ca ti-am permis, sa ai aceasta interventie, este in egala masura un lucru normal, pe cat de gresit va fi sa iti mai permit anonimatul. Prin urmare, conferentiare, va trebui sa iti asumi o identitate, pentru a continua conversatia, pe viitor...PS : asta nu are nimic de a face cu "liberalismul" ci cu gestionarea unor comentarii intr-o maniera civilizata. In fond, nu te opreste nimeni, sa iti faci si tu un blog, unde sa iti setezi "toleranta" prin bariere tehnice, fata de cititorii tai. Bafta !

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu sper sa fie un derby jucat frumos, cu multe faze, si cu goluri. Mi-a fost foarte greu sa dau acest scor deoarece cele doua echipe sunt intr-o etapa de instabilitate. Asta e genul de meci in care nu se merita sa te aventurezi in pariuri. Desi am zis ca se va termina 1-0 pentru Dinamo, totusi sper sa castige Steaua.Daca va castiga Steaua sa vezi "Tiki Taka Barcelona" pe capu lu Jiji :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am ghicit scorul insa am preimtit ca o sa ia bataia Steaua. Asta e... data viitoare

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)