luni, 25 octombrie 2010

Ce este Facebook ?

Dialog - zilele astea - "el si ea", fara nume :D
- EA : "Imi place pe canapea" ...
- EL : Vine baiatuuu' :))
- EA : Dar "Imi place si pe podea" ... 
- EL : Nu-i problema, dau cu Pronto un pic si-o fac luna :))
- EA : "Imi place si pe birou"... 
- EL : Io cred ca vrei sa-ti sterg praful. Am si eu orgoliul meu, nu ma lua asa.

Liniste vreo 10 secunde - daca trecea musca o mierlea. O fii vreo nimfomana, care-a luat etnobotanice.
Poate va intrebati : ce le-a apucat pe scumpele noastre mandre, in ultimile zile pe FB, incat "si-o pun" in fel si fel de pozitii ce sucesc mintile unora care nu vad dincolo de amor ghebos si se gandesc numai la traznai care de altfel nu suna rau :D
Va zice PATRICKdan, care-i stokareala... Aflai si io, va zic si voua !
Prin intermediul Facebook, femeile cica pot  ele a contribui la lupta impotriva cancerului de san, solidarizandu-se cu altele din lumea asta. E drept,  vorbim aici, pe bune si fara misto, despre o afectiune, ce-i drept, cam nasparlie. Care omoara mii de femei anual, conform unor statistici. 
Se doreste reamintirea reprezentantelor sexului frumos (deci nu ala tare) sa mearga la controale regulate la medic si, pentru a promova această cauză, pe Internet a inceput un fel de.. leapsa cu genti, posete, vuitoane. Ideea e, să fie promovata lupta impotriva cancerului de san, in aceasta luna octombrie.

Ceva similar, s-a mai intâmplat si in 2009, doar că atunci chestia asta, ce-o putem considera chiar un viral, se promova prin sutiene. Femeile postau, ca status pe Facebook, culoarea sutienului pe care il purtau in acel moment. Aceasta initiativa a lasat barbatii in dubiu mult timp, deoarece credeau ca femeile scriau culori la intamplare. Desi, puteau fi banuite c-ar fi baut apa de la caine, de la flori :))

In 2010, ideea e aceeasi, dar s-a schimbat obiectul. Astfel, femeile trebuie sa continue fraza "imi place pe...". Desi are oaresce conotatii sexuale - valabil doar pentru barbatii-porci, adicatelea 99% :)) - aceasta nu se refera la locul preferat pentru a face dragoste si/sau sex, dupa caz.
Este vorba, despre locul unde fetele/femeile aleg sa-si basculeze geanta cand intra in casa de la hai-scul, facultatea platita de tata sau ubi, ori de la scarbici.  Statusul trebuie sa inceapa astfel : "imi place..." si completeaza ele acolo cu locul unde-si lasa geanta cel mai des. De exemplu : "imi place pe scaunul din bucatarie", "imi place in cuier", "imi place pe noptiera", "imi place pe canapea", etc. Vi-i spusei, ca suntem porci, ne gandim numa' la alea-alea :))

Bineinteles, sindicatul asta al femeilor, le sfatuieste sa puna raspunsul la status, iar acest mesaj sa fie trimis la cat mai multe femei, in mod confidential, astfel incat sa nu-l vada ceilalti. Adica noi, barbatii care stam si, neavand altceva mai bun a face, ajungem ca ala din reclama de la Sport.Ro care o vede pe aia cand intra in camera si zice, citez : "onorata instanta, individa a intrat despletita, despuiata"...
In cazul nostru, fumeia o zbugheste la calculator si dracu te ia daca o deranjezi vreo 2-3 ore pana cand isi face mendrele pe FaceBook... Asa ca, mai bine las-o in pace, poate mananci pastilele cainelui sau firimiturile de la vraghii :))
Mai ramane sa primeasca mesaje OFF-Line pe Mess sau Feisbuc si Marghioala de la Cucuietii din Deal, prin care sa-i explice lu'omu ei - Ghio, cum isi azvarle ea, tacticoasa precum Andromaca, papornita cu ceapa, barabule si curechi, cand vine din gradina :)) ... Sau sacosa de rafie, cand vine duminica de la targ sau de la oras...

Acuma, vin io, si va intreb, pe voi, bajetzii : noi, fiind nu doar isteti si fantastic de intelepti  - in anii bisecti (arunc prezumtia asta asupra noastra, desi am oaresce dubii) ... De ce sa nu le lasam sa aibe si ele momentele lor de glorie, cand se simt atat de bine, zapacindu-ne cu statusurile lor, pe unde "le place" sa si-o puna ?! Hai, fratilor, sa ne facem ca nu pricepem despre ce e vorba. Pai, vorba aia : ori suntem si noi hotzomani, ori nu mai suntem :))

O saptamana haioasa, zambete si soare s-avem ;)
Voua, unde "VA PLACE" ??

UPDATE : sfatul bajetzilor intelepti (aia nascuti pe 30 februarie in anii impari) fac urmatoarea recomandare fetelor. Sa analizeze mai atent pozitiile deoarece, daca ne gandim bine, nu  cred ca faza asta cu "a ti-o pune ORIUNDE" e tocmai potrivita. 
Ma explic : cum ar fi, de exemplu sa iti placa in camara printre borcanele de zacusca si gem - doar daca esti contorsionista, draga mea, ori ai facut gimnastica :) 
Ori in masca de la chiuveta unde e cutia cu Dero de langa care se benocleaza la ce iti place tie, ghici cine ? Tanti Maria din reclama aia :)) ...
Mai bagati si voi, pozitii ciudate, haioase, unde "pot sa o puna" fetele :)

8 comentarii:

  1. Andreea, sper ca te referi la ce trebuie sa spui ;)) altfel, stii, pot intelege orice, sa nu crezi ca fac exceptie :D io am inteles ca vi s-au dat ordine clare si precise, sa bulversati sarmanii barbati, bagati in boala zilele astea si bloggeri care v-au desconspirat dupa ce-au dormit pe presh sau in balcon imbratisand butoiul cu varza (aia norocosii) :))BTW, desi e ok si Markus, aleg ATB ;)dar nu "Dont wanna stop", ci "Hold U" :P sa ai o saptamana minunata ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai ce facui Dane? Trebuia sa fie secretul lor :))

    RăspundețiȘtergere
  3. deci, nu mai rezistam, Aline :))important e, zic io, sa aplicam recomandarea de la sfarsitul postarii mele ;)pai ce, trebuie sa aiba si ele impresia ca ne-au zapacit si noi ne gandim doar cu acel "cap" :))cand, de fapt, bajetzi, fiinte blande, blajine, diafane si foarte sensibile, nu dorim decat sa promovam (chiar si prin acest gen de articol) cauza lor nobila :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Exista o singura problema in articolul tau. Marghioala de la Cucuietii din Deal nu foloseste Facebook. In rest, campania cred ca si-a atins scopul.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu am afirmat ca aceasta campanie nu si-a atins tinta. doar (m)-am folosit de ea, pentru a informa pe cei care nu is la curent cu ce se petrece pe FB si-am glumit, fata de unele prejudecati ale barbatilor, cand vine vorba de sensurile unor expresii si primul instinct ce le vine in cap :)cat despre aia cu Marghioala, era Just for Fun... daca e singura problema din articol, iau afirmatia ca pe un compliment ;) multam fain !

    RăspundețiȘtergere
  6. feisbucu e o porcarie.. desi am cont nu intru mai deloc .. nici nu stiu de ce mi-am facut cont..

    RăspundețiȘtergere
  7. salut ! in primul rand, merci de vizita.la chestiune : te poti promova inclusiv pe FB, nu doar pe Twitter. asta in caz ca folosesti Twitter-ul...nu neglija canalele de comunicare si promovare cu cititorii, ai un blog si arata ok, e bine sa dai importanta si FB, chiar daca ai opinia asta.bafta !

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)