luni, 18 octombrie 2010

AIDA Romania - voluntariat !


In luna octombrie 2010, AIDA (Asociatia pentru Initiative Durabile-Alternative) isi deschide portile pentru noi voluntari in orasele Bucuresti, Buzau si Cluj-Napoca. In perioada 12-20 octombrie 2010, "tineri" de toate varstele pot aplica pe un post de voluntar intr-una dintre cele 3 echipe. Formularul de aplicatie se compleaza online pe site-ul AIDA.

Sonia Bercuci, Presedinte AIDA : "2010 este un an in care AIDA a crescut mult prin proiectele initiate, un an in care AIDA investeste in echipa sa. Ne dorim colegi motivati, care sa ofere timp si energie pentru ca proiectele noastre sa fie un real castig pentru comunitatea in care ne derulam activitatea.”

AIDA asteapta aplicatii pentru urmatoarele posturi, valabile in fiecare oras (Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca) :
* Team worker - echipa de PROIECTE
* Team worker - echipa de MARKETING
* Team worker - echipa de PR
* Ofiter de presa - echipa de PR
* Manager departament - echipa de PR
* Team worker - echipa de RESURSE UMANE
* Layouter revista
* Team worker - echipa IT
* Team worker - echipa de Fundraising
* Trainer - echipa de Resurse Umane
* Redactor - Revistade arte si culturi ARTe
* Redactor - Noua revista AIDA

In acest proces de recrutare se pune accent pe diversitate, creativitate, disponibilitate de timp, dorinta de invatare si motivatia activitatii intr-un ONG. Voluntarii AIDA vor avea o contract de voluntariat pe o perioada determinata de 2 luni, perioada urmata de semnarea unui alt contract de voluntariat pe perioada nedeterminata. Activitatea de voluntariat poate fi recunoscuta ca practica scolara/universitara (acolo unde este cazul).

In AIDA, voluntarii vor beneficia de formare specifica activitatii pe care o deruleaza in organizatie, reduceri sau gratuitati pentru training-urile oferite publicului larg, experienta planificarii, redactarii si implementarii proiectelor cu finantare proprie si externa, team-building-uri, evaluari ale activitatii menite sa dezvolte activitatea si pe fiecare membru al echipei. De asemenea, voluntarii vor avea posibilitatea de avansare in departament sau in cadrul conducerii organizatiei.
Informatii suplimentare se pot obtine la cerere pe adresa office@initiativedurabile.ro sau prin formularul de contact de pe site-ul AIDA, pe Blog sau pe Twitter

5 comentarii:

  1. Patrick...îmi place din ce în ce mai mult să be4au cafeaua citind blogul tău. Este mereu...proaspăt şi plin de surprize frumoase. Am dat-o pe facebook :). Îmi place enorm să găsesc astfel de lucruri folositoare şi bune pe bloguri...Felicitări Patrick...

    RăspundețiȘtergere
  2. bine ai revenit, Sandrina, s-a simtit lipsa ta pe aici. cu proxima ocazie, o sa ne si cunoastem. probabil la un Blog Meet, sper io, pana de Sarbatori sa ne reintalnim intr-o forumula completa majoritatea colegilor bloggeri din Focsani. saru'mana, pentru vorbele tale frumoase ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper şi eu să ne întâlnim cât mai repede :). Vorbele sunt din suflet :) şi le meriţi pe deplin.

    RăspundețiȘtergere
  4. De un voluntar de Ploiesti pentru:* Redactor - Revistade arte si culturi ARTe* Redactor - Noua revista AIDANU aveti cumva nevoie !!! Daca inca mai sunteti in cautari un SIMPLU click si-ati ajuns la mine!!! Ce ti-e si cu blogspotul asta !!! Astept vesti pro si/sau contra de la dumneavoastra !P.S. Blogul meu este un fel de CV al activitatii mele jurnalistice de pana acum !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. salut, Robert ! aici ne vorbim deschis, pe numele mic ;)oricum, iti apreciez politetea si comentariul ! in momentul in care apare o alta oportunitate, voi anunta, deocamadata acest voluntariat a vizat (asa cum am mentionat) DOAR Bucurestiul, Buzaul si Clujul.te mai astept aici si, pana atunci, sa-ti mearga bine in toate :)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)