miercuri, 8 septembrie 2010

Care este cel mai bun vaccin ?

Institutul Cantacuzino produce un nou vaccin cu efecte antistres...
Este vorba, despre un vaccin binevenit in vremurile astea de criza :))

11 comentarii:

  1. aaa, poi voi nu-l stiati ?! io sunt sub tratament demult...al'fel cum crezi ca rezistam in romanica ?

    RăspundețiȘtergere
  2. salutare...! nu stiam de acest medicament, oare ar avea efect pe timp de criza? desi, daca stau bine si ma gandesc, nu cred ca si-ar dori cineva sa aiba vreo problema FIX acolo...:))

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Iulia : io cred ca sta la indemana fiecaruia sa-si ia doza asta...@ Catalin : fratele meu alb, cred ca o punem de-o spirala in jurul morcovului, dupa ce s-o gati Paiata Unirii, cu cateva doze, ce zici :D@ Bogdan : depinde unde-l PUI, NU :))ps : mult ti-a trebuit sa faci pasul asta, trai-ti-ar :d fii binevenit aici, cat mai des, altfel nu te mai scot la concerte si nici nu-ti zic cand vine ARMIN in 2010 :p

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie mi-e teama de efectele secundare produse de vaccinu` asta. Printre ele cica ar fi unul nasol : vise umede cu piticul porno, BOC :))

    RăspundețiȘtergere
  5. perfect, cel mai bun remediu. O sa ma duc la scoala cu cate 7 doze de vaccin pentru fiecare ora in parte. Poate nu ma mai enervez la fiecare esec al predarii in sistemul educational romanesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. La gravitatea crizei din Romania vaccinul asta a aparut prea tarziu si in primul rand Vaccinul se face intotdeauna inainte de a te imbolnavi... "deci si prin urmare" a mai ramas cineva sanatos din criza asta pentru a putea face vaccinul?P.S. Dupa ce omori omul ii spui pardon!

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Dan Brasov - cum o dai, tot nu-i bine. io zic, sa luam cateva doze, in ciuda scenariului de cosmar enuntat de tine, poate punem si de-o spirala, nu neaparat la Costinesti :))@ Ioana - ca in cazul fiecarei doze, conteaza sa reusim sa nu devenim dependenti de aceasta si, sa ne gasim, zilnic alte rezerve prin care sa devenim "MI SE RUPISTI" fata de cretinii astia...@ Laur - buna observatia ta ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred ca e bine sa ne stapanim, nu cred ca e corect sa ne bazam pe un vaccin care nu se stie cat timp a fost testat...sunt adeptul remediilor naturiste.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Costy : man, este la misto, smecheria asta :))

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)