miercuri, 1 septembrie 2010

Ce este o leapsa in blogosfera ?




Vali a primit o leapsa de la Ionut, trimisa de Grim ... aici se  vrancenii mei :)) Lui Grim i-a pasat-o Murgeanu,via Ciulea de la Sigina trimisa by Iguanitza, primita de la Raluca, data de Shopperita via OanaRoxana. Aici s-a oprit smecheria, pentru ca nu are link activ ultima bloggerita, probabil si-a inchis fata blogul fix cu o leapsa.

Nu pot vedea de unde a plecat initial leapsa dar, am urmarit traseul, cu care a strapuns o parte considerabila din blogosfera ajungand pana la mine. M-am fofilat io cat am putut dar, va spun sincer : nu ma simt comod, vorbind pe blog despre "6 calitati" din (cel putin) 2 motive :


Leapsa e utila doar ca exercitiu de sinceritate si obiectivitate fata de tine insuti. Nu stiu, cat conteaza, fata de colegii din blogosfera, cei pe care doresti sa-i convingi de bunele tale intentii si de un continut calitativ prin blogul ce l-ai crescut. Am o problema cu "cifra 6" care mi se pare ridicola, inutila si propun s-o interzicem pe viitor. Sa mi-aduceti aminte, sa vorbim odata despre asta ! Inteleg, ca trebuie sa ne coafam elegant in fata cititorilor nostrii. Un fel de supusenie, incat sa nu suparam zeii blogosferici si zeitele bloggeristice :)


5 comentarii:

  1. Te inteleg si n-am nimic de obiectat asupra decizei tale. Totusi ma bucur si iti multumesc pentru ca ai trimis ceva link-uri. Ramanem datori! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. merci de intelegere !nefiind prima provocare de acest gen, aveam o curiozitate : care e parcursul unei lepse si-am incercat sa zapez de unde vine...cat despre a raspunde provocarii, ma tenteaza, totusi, sa ofer un raspuns colegilor si prietenilor mei :)

    RăspundețiȘtergere
  3. da' pe mineee...pe mine nu ma pomenishi!vezi cum esti ?! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Cataline, fratele meu alb :)eu am enumerat "filiera" prin care am ajuns in posesia Lepsei, via Valentina. tu ai primit-o de la Dan Brasov. tot asa, si Iulia a comentat sau Ioana la fel ; asta nu inseamna ca le-am uitat pe mandre, daca nu le-am pus linkul.nu a fost vb de a insira toate linkurile vrancenilor ce au primit si comentat leapsa ci de a vedea cum a ajuns la mine ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. http://psynopsis-english.blogspot.com/Nu stiu de unde a plecat,dar daca ai timp 'de sapaturi' si esti curios de unde a pornit,poti continua cercetarile cu Sabine.De la ea am primit-o eu.Oana Roxana P.S N-am inchis blogul cu leapsa,dar am ramas datoare cu cateva.

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)