sâmbătă, 13 februarie 2010

SINUCIDERE din cauza CRIZEI !

Iata filmuletul despre care va vorbeam ieri ! 
In ciuda gestului socant al femeii, cei care au facut acest clip si-au atins scopul. Au reusit sa suprinda destule lucruri care caracterizeaza fiinta umana egoista, lacoma, nepasatoare la necazul aproapelui. Plus alte impresii ce le puteti adauga fiecare dintre voi !
Un experiment social excelent care spune multe despre fiecare dintre noi ! 

10 comentarii:

  1. Doamne in loc sa sune la ambulanta... .Egoism si nesimtire duse pana la extrem!

    RăspundețiȘtergere
  2. e foarte corect ce spui tu dar, uita-te putin mai atenta, la filmulet. desi e socant, nu e chiar ceea ce pare ;)acest clip se pare ca a fost un experiment social excelent pentru a trage cateva concluzii destul de greu de acceptat...PS : zi-mi, te rog, cum sa te trec in lista mea, plus cand vom mai comenta unul pe blogul altuia. doar numele mic :)uichend placut, zambete si soare !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai primit un premiu de la mine:-)Uita-te in link:http://codrinscutaru.blogspot.com/2010/02/premiul-scriitor-superior.html

    RăspundețiȘtergere
  4. trec zilnic pe acolo, poate mai gasesc vreo moneda :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua,Va intereseaza un schimb de link-uri ?Pentru un link inspre http://www.jocurik.com eu voi adauga link-ul dvs. pe http://cattasblog.blogspot.com si pe http://www.jocurik.com/parteneri.php - pagina partenerilor site-ului meu . Date link :=>Titlu site : jocuri noi=>Descriere : jocuri noi=>Link : http://www.jocurik.com sauJocuri noi Confirmati raspunsul ( pozitiv sau negativ ) la adresa de mail jocuri3d@gmail.com Imi cer scuze pt. deranj ! O zi buna, Catalin !

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Alibus, stii, ma gandeam : cum ar fi ca noi sa fim intr-un spatiu public si sa ni se intample sa asistam, involuntar, la o faza e genul asta. ma refer la una "regizata" cum e cea de mai sus !

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Catta : nu e genul meu de blog cu care as face schimb de link. iti doresc succes, mai ales ca nu avem acelasi drum in blogosfera ! abordam lucruri diferite...

    RăspundețiȘtergere
  8. opaa ! Ioana, are casa noua :)ti-ai mutat "magazinul de ganduri" in week-end-ul asta ? n-ai zis si tu o vorba, ajutam cu drag la mutare !succes, inspiratie si multe zambete, acuma ca te-ai innoit :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Codrin : multam fain de premiu ! o sa-mi aleg 5 prieteni cu grija si, voi argumenta, de ce le acord premiul de SCRIITOR SUPERIOR !

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)