marți, 16 februarie 2010

Cum obtii premii in blogosfera - Scriitor Superior !



Am onoarea sa primesc un premiu interesant in blogosfera, cel de "Scriitor Superior", de la prietenul Codrin Scutaru, caruia ii multumesc pentru onoranta postura. Ia, uitati, cum functioneaza treaba asta ? 
Un blogger poate premia alti 5, totul pornind de la The Scholastic Scribe.  


Premiul functioneaza dupa cateva reguli :
1. Fiecare Scriitor Superior (S.S.) va da premiul mai departe altor 5 bloggeri speciali.
2. Fiecare S.S. va crea o legatura pe net la blogul si autorul blogger prieten de la care a primit premiul.
3. Fiecare S.S. isi va prezenta premiul pe blog si va adauga un link la acest blog in care sa explice ce e cu acest premiu.
4. Fiecare S.S. premiat trebuie sa viziteze acest link (Mr. Linky List) si sa isi adauge numele acolo ca sa se stie ca a fost premiat.
5. Fiecare S.S. trebuie sa posteze aceste reguli pe blogul propriu. 


Vad ca trebuie sa avem si-o motivare, cand acordam aceste distinctii. Argumentatia lui Codrin, la adresa mea : "...Pentru tonus si inspiratie" :) 
Multam fain, Codrine ! 
Eu, la randu-mi, voi premia urmatorii prieteni din blogsfera :

1. Ioana - 22 minutes : cu cine altcineva sa incep si de data asta :) Argumentatie ? Pai puneti mana de cetiti-o si o sa va dati seama... Este o minte sclipitoare si o fata care "nu sta locului" (implicata in numeroase proiecte personale, civice, sociale). Printre putinele persoane care, se lupta cu timpul, in ceea ce fac in fiecare zi. Face recenzii minunate cartilor sau filmelor pe care le urmareste si are un talent de invidiat la scris. Daca e sa ma intrebati pe mine, peste cativa ani, vor scrie altii despre Ioana sau o vor avea ca model, ca reper...Stiu, ca nu-i prea place sa o laude lumea, dar Ioana chiar merita lucrul asta ;) 
2. Iulia - "nimicuri" : pentru ca reuseste, lasand deoparte jobul de  jurnalist la Ziarul de Vrancea, sa fie ea insasi : cu bucuriile, placerile si dorintele unui tanar care vrea sa se implineasca in tara si se loveste de bariere, ca fiecare dintre noi. Iulia isi "exorcizeaza" pe blog nemultumirile, incercand, prin aceasta defulare, sa fuga, sa uite si sa gaseasca un refugiu dintr-o lume imperfecta, un sistem greoi cu relatii ascunse privitorului sau cititorului...
3. Alexandru Marin : argumentul este ca e unul dintre acei tineri visatori (etapa prin care am trecut si eu) care, nu se multumeste, a sta si a se intampla lucrurile ci, incearca sa le anticipeze si se implica. A trecut prin cateva etape esentiale pe care nu le-a ocolit, cum fac unii, fiind unul dintre numerosii tineri ce s-au implicat intr-o organizatie de tineret a unui partid din convingere, avand idealuri si principii. Daca unii cunosc sectorul 3 din cauza primarului Negoita, altii vad viitorul datorita multor tineri precum Alex de la TNL sector 3.
4. Adi - Paralele//Paralele : are de fiecare data analize pertinente, minutios elaborate si argumentate, referitor la clasa politica. Cei care gandesc, actioneaza si au simpatii liberale, vor trebui sa parcurga neaparat acest blog pentru a intelege mai multe aspecte, nuante si dezbateri referitoare la dreapta politica si liberalismul din Romania. Dupa parerea mea, blogul lui Adi este, de departe, cel mai bine argumentat blog "despre politica".


5. La Coltul Strazii : este un alt loc unde dezbaterile si analizele se fac rational, pe baza de argumente. I-am nominalizat pe colegii de la acest blog, la sfarstul anului trecut, printre cele mai bune 5 bloguri din 2009. Un alt argument ar fi ca ei sunt si printre putinii din blogosfera despre care stiu ca joaca, ca si mine, Hattrick :)

12 comentarii:

  1. Habar n-aveam ca Iulia lucreaza la Jurnalul de Vrancea, te miri ca am vorbit cu ea vreodata!:-s Multumesc de aprecieri, unii spun ca ma laud singura...altii ma lauda si eu nu sunt de acord. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. prin abreviri de nettotu i fad si plin de loldar vedeti ca mai exista blog de super scriitor... .....cu un scris...superiorMULTUMIM PATRICK!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iulia e la la Ziarul de Vrancea :)Ioana, astept sa preiei regulile acelea de la mine si, sa faci si tu, la randu-ti, 5 nominalizari !

    RăspundețiȘtergere
  4. multam fain, QQ !vezi ce faci si tu, cu versurile acelea... e pacat sa se astearna praful pe ceva atat de valoros ! e pacat, sa nu continui sa scrii si sa arati si altora...

    RăspundețiȘtergere
  5. Patrick, am nevoie de sprijinul tau in promovarea unei initiative extrem de importante pentru grupul din care facem parte structural.Uita-te pe scrisoarea de mai jos si te rog sa ma ajuti sa o diseminez peste tot:http://codrinscutaru.blogspot.com/2010/02/scrisoare-deschisa-catre-presedintele.htmlMultumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Merci, Victor ! Succes, in proiectul ce-l vei avea in Republica Moldova !

    RăspundețiȘtergere
  7. @PatrickDan- In sfarsit am putut intra pe blogul tau! Eu am mai primit premiul de doua ori, sincer m-am saturat de el :)) Dar multumesc mult pentru cuvintele tale. Ma bucur ca ai subliniat ca m-am distantat de slujba mea de zi cu zi. Blogul meu este pur personal, nu de ziarist.

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Iulia : am mai primit aceasta sesizare de la o persoana. sunt si destui care imi spun ca blogul merge chiar mai bine la incarcare, de cand am schimbat tema.nu inteleg motivul, nu-mi apartine si regret pt micile incoveniente !acum, am pus acel player cu cateva dintre piesele mele de suflet. l-am setat sa nu fie prea puternic sunetul, sper sa nu deranjeze. in caz contrar, as putea sa renunt la el... chiar mi-as dori sa primesc un feed-back, legat de acea musica de fundal, daca deranjeaza !

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Iulia : cat despre partea cu "distantarea de slujba" eu cred ca e ceva de care tu ai nevoie. la fel si alti colegi de-ai tai, care s-ar mai putea distanta un piculet de stress-ul zilnic.deci in concluzie : asta era un apropo la adresa colegei tale Mihaela, sa reia activitatea de blogger :) i-am mai zis eu, poate incerci si tu !e pacat, ca a renuntat ! la fel si Vali Musca, un om deosebit !

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)