sâmbătă, 10 octombrie 2009

Ferry Corsten in Romania




Ferry CORSTEN mixeaza azi in Bucuresti, la Arenele Romane, in cadrul unui eveniment organizat de The Mission din turneul de promovare al albumul Twice In A Blue Moon.

Cea mai buna melodie, dupa parerea mea, este "Made Of Love", care clar, e facut cu multa dragoste. Piesa a fost votata pe locul 5 in cadrul ASOT Top 20 pe anul 2008.
Warm-up e facut de LANGE - unul dintre cele mai bune intro-uri de care a beneficiat un Dj de top care a venit pana acum in Romania. Poate doar Armin van Buuren, vara asta la "The Mission Dance Weekend", a avut un warm up mai bun de la Glenn Morrison.

Ferry Corsten este unul dintre artistii olandezi care si-a dedicat intreaga cariera muzicii trance. De 5 ani se afla printre primii 10 DJ din lume. Anual ocupa pozitii inalte in DJ Mag Top 100 si a primit si titluri de “Cel Mai Bun Producator” si “Cel Mai Bun Remixer” la Ericsson Music Awards si Dancestar Awards. Ferry Corsten va mixa pentru prima data sub egida The Mission in cadrul unui eveniment care va avea loc intr-un cort incalzit la Arenele Romane, in seara asta.  
S-a nascut in 1973 in Rotterdam si face parte din trioul celor " 3 olandezi zburatori", alaturi de Tiesto si Armin van Buuren. Il stim pe Ferry Corsten foarte bine datorita pieselor trance create si a remixurilor. De asemenea si datorita emisiunii sale "Corsten's Countdown", difuzata saptamanal, pe mai toate posturile de radio de trance. Muzica lui Ferry poate fi intalnita si sub alte nume : Ferr, Dance Therapy, Party-Cruiser, Moonman si Pulp Victim sau mai celebrul "System F".  
Ferry Corsten a inceput ca DJ la 15 ani la petrecerile scolare, iar la 17 ani facea muzica intr-un studio amenajat acasa. La inceput a facut muzica hardcore (Sons Of Aliens), acid si ambient, apoi s-a oprit la trance. Primul super-hit a fost sub numele de System F cu o piesa celebra "Out Of The Blue". A realizat si piese cu Tiesto - in 1999: Gouryella si Walhalla. Intre timp, Ferry a pus bazele propriului label, "Tsunami" impreuna cu Robert-Jan Smit. 
Nu e prima lui vizita in Romania in 2009, Ferry CORSTEN mixat si in cadrul editiei din acest an a evenimentului Liberty Parade, asa cum v-am informat la vremea respectiva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)