miercuri, 28 august 2013

Steaua Bucuresti in Uefa Champions League 2013/2014

Legia Varsovia - Steaua Bucuresti : 2-2 a strans in fata tv foarte multi microbisti (si nu numai) pregatiti de o noua performanta a fotablului romanesc pe plan european. Meciul a fost la discretia echipei noastre, ros-albastrii reusind sa domine tactic, mental si fizic echipa campiona din Polonia. Un adversar incomod, ce a beneficiat de o sustinere deosebita a fanilor polonezi. Dupa un scor de 1-1 la Bucuresti, aseara am trait o noua bucurie si calificare in grupele UEFA Champions League !


Acest print screen de mai sus are rolul de a arata tuturora de ce Steaua este cap de serie de fiecare data. Chiar si asa, nu am avut un adversar deloc usor aseara - Legia Warszawa fiind cel mai bine cotat adversar dintre cei pe care ii putea intalni Steaua in acest ultim meci de baraj.


Am retinut o prestatie deosebita a intregii echipe, cu un singur minus mare :


- Latovlevici : vinovat la primul gol, interventi nesigure si mingi pierdute in duelurile personale.


Au avut o prestatie deosebita si rol determinant in obtinerea acestui rezultat si a calificarii:


- Gardos si Szukala : au avut interventii sigure si vor putea face pereche in linia centrala a apararii pentru a-l face uitat pe Chiriches plecat la Tottenham.


- Tanase si Cristea : buni tehnicieni, au controlat bine mingea ajutand la posesia ei in destule faze, au dat pase bune colegilor din linia mediana si atac.


- Piovacari si Stanciu : pe langa golurile marcate, mingile jucate in fata le-au castigat de fiecare data, au venit frecvent in sprijinul apararii.


Maine - joi, are loc stabilirea grupelor finale ale acestei editii Uefa Champions League 2013/2014. Asteptam un adversar de top (Barcelona, Bayern Munchen, Juventus Torino, Manchester United) pentru o reteta financiara profitabila la drepturile de televizare. Dar si o emulatie/interes pentru cei care vom lua parte la acel meci pe National Arena din Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)