luni, 26 august 2013

Creamfields 2013 - Daresbury, UK : August Bank Holiday

La Creamfields 2013 au mixat Tiesto, David Guetta, Avicii, Steve Angello, Madeon, Afrojack si multi alti DJ. Duminica am observat o interesanta premiera si deschidere catre online din partea organizatorilor, in istoria indelungata a acestui festival traditional de muzica dance.


Festivalul Creamfields 2013 a fost transmis LIVE pe canalul Youtube Creamfields TV. Pe parcursul weekend-ului ce a trecut, am urmarit interviuri cu artistii invitati si o transmisie LIVE din concertele ce au avut loc pe scena amplasata in traditionalul loc din Daresbury - Marea Britanie.


2 mai 1998 .. Winchester : o data memorabila pentru orice iubitor de muzica dance si electronica. Ziua in care se lansa un concept unic de concerte dintre cele existente azi la nivel mondial. Acesta a ajuns, in opinia mea, un etalon in privinta organizarii si impactului in fata publicului prin DJ invitati. Iata un link de pe Facebook ~ foto-galerie : CreamFields 2013 !


Daresbury, WA4 4AR Daresbury : locatia din Marea Britanie pe care orice fan o are bine intiparita si notata in calendarul concertelor ce nu trebuiesc ratate. 23, 24, 25 august 2013 este weekend-ul August Bank Holiday. Creamfields e situat in inima tinutului Cheshire, in apropierea oraselor Liverpool si Manachester si e foarte accesibil indiferent cu ce mijloc de transport va deplasati.


Headlineri in Creamfields 2013 - cei mai importanti DJ invitati au fost urmatorii :


- The Prodigy, AVICII, Tiësto, David Guetta, Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Above & Beyond, Eric Prydz, Knife Party, Paul van Dyk, Groove Armada, Pete Tong, Annie Mac, Richie Hawtin, Loco Dice, Sub Focus, Alesso, Marco Carola, Ferry Corsten, Eddie Halliwell, Laidback Luke, Steve Aoki, Hardwell, Afrojack, Nicky Romero, NERVO, Solomun, AlunaGeorge, Madeon, Sasha, Julio Bashmore, Maceo Plex, Eats Everything, Baauer, Jackmaster, Redlight si Maya Jane Coles.


PS : unii fanii romani ar putea sa fie mirati, obisnuiti fiind sa isi procure bilete la zona VIP,  stand la mese si dansand pe loc ori mergand la concertele din Romania doar ca sa fie vazuti si sa isi faca poze pentru a le incarca pe Facebook. Participantii la Creamfileds nu sunt atata de pretentiosi ; ei stau in zone bine delimitate din campinguri si petrec cele 2 nopti in saci de dormit bucurandu-se de o atmosfera grandioasa, sensatia de libertate si muzica de calitate.


Filmul are 5 ore si va recomand sa mutati cursorul la minutul 5 cand incepe efectiv. Vizionare si auditie placuta ;)


Cine a fost la Creamfields si cum descrieti atmosfera ? Sau la alt mare festival electro-dance ?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)