miercuri, 21 august 2013

Cine este "Imparatul tiganilor" Iulian Radulescu ?

Regele tiganilor, perdele de fum si strategii politice - e un articol ce l-am scris acum cateva zile, urmare a decesului Regelui tiganilor. Cioaba (dreapta, in poza) a fost un tip oarecum ok, incapabil de a intelege cine-l manipuleaza si de ce o face.


Florin Cioaba, desi a fost un lider respectabil, nu a inteles (aidoma multora dintre romani), rolul trasat de cativa baieti destepti acum vreo 10 ani cand au inventat o contrapondere la Regele Mihai. Pe atunci, acei (neo)comunisti ce conduceau Romania, au interzis intrarea Regelui Mihai in tara si l-au denigrat prin inventarea unui Rege : Florin Cioaba si a unui Imparat : Iulian Radulescu.


Acum cateva minute, la Antena 3 a fost intervievat un specimen libidinos si morbid, cautat de Lady in Black (careia i-a ciordit coasa). "IULIAN - imparatul tiganilor de pretutideni" (stanga, in poza) seamana cu o capitza de grasime ranceda garnisita cu o adiere de smoala ce face fata cu greu zgomotului de patina ruginita a unei muste ce se zbenguie lasciv pe cortex de plictiseala.


Imparatul tiganilor a declarat, ca vrea sa o ia de nevasta pe Elena Udrea - urmare a secventelor recente cu blonda la mare. Sper ca acest Iulian - un butoi ce duhneste a hoit, sa ajunga in tinutul lui Hades si sa se innece cu spume in raul Styx. Iar, acelora din Media care mai promoveaza indivizi ce polueaza spatiul public in diferite forme : print, online - le doresc sa dispara, definitiv ..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)