marți, 19 februarie 2013

Mihai NESU : Luptator + Invingator = REPER ! La Multi Ani !




Mihai Nesu esti un tip cu o determinare fantastica si o ambitie uriasa : asa te-am perceput cu ochii si sufletul de stelist ! Pe teren - profil de jucator care debordeaza in sacrificiu si un joc la limita agresivitatii dar mereu in nota de fair-play fata de echipa adversa.

Un tip cu o constitutie firava si o magaldeata blonda, un titirez care facea pressing mereu pe adversar si nu stateai locului. Ne impresionai mereu prin viteza si curajul asumarii uor executii in faze in care iti aratai individualitatea si talentul ! Pentru noi - stelistii, ai fost si vei fii mereu bichon-ul :)

Mihai, azi continui sa ne uimesti, cu caracterul tau de luptator si esti un exemplu pentru noi desi ai trecut printr-o perioada foarte dificila din viata ta. Transferul la echipa olandeza Fc Utrecht ti-a adus un loc de titular indiscutabil si meciuri in care ai dat totul pe teren. In Olanda, ca si in Romania, esti la fel de iubit.


Din pacate, treaci prin urmarile acelui incident teribil. Suntem multi dintre noi astazi prezenti in online care cunoastem povestea ta frumoasa : a unui luptator si invingator ! Ne aratati, in fiecare zi, ca poti, vrei si speri sa lupti pana la sfarsit cand iti dorim sa te dai jos din scaunul in care esti imobilizat in acest moment.

Multi dintre noi suntem neglijenti cu motivatiile noastre pe care le uitam in atingerea unor scopuri, idealuri si impliniri personale. Multi romani, trec pe strada cu capul plecacat, venind de niciunde, mergand catre nicaieri .. 

Tu esti pentru mine si multi altii care te apreciem - nu neaparat ca fotbalist, o dovada a faptului ca romanii stiu sa lupte : esential e sa aibe o motivatie in viata ! Ne-ai aratat ce potential mare de fotbalist ai, ne arati ca duci o lupta infinit mai grea fata de micile noastre neajunsuri si nemultumiri personale !


Dumnezeu sa-ti dea putere, caci vointa si spirit de luptator ai avut mereu asa cum ne-ai aratat deja ! Tocmai mi-am dat seama, ca Romania a pierdut un potential jucator fantastic la "Nationala de fotbal" ! Dar, noi toti, am castigat un LUPTATOR si un INVINGATOR care ne uimesti zilnic in "Nationala de repere" !

La Multi Ani, Mihaita - astazi, la implinirea varstei de 30 ani ! 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)