sâmbătă, 23 februarie 2013

Lampioniada TNL Focsani - Best Local Event in Romania !


Congresul PNL din acest weekend se desfasoara in paralel cu un eveniment aniversar anual in cadrul organizatiei de tineret a liberalilor din Romania. Galele TNL Romania sunt o prezenta constanta ce-si propune sa acorde premii si alte disctinctii celor mai activi tineri liberali si organizatii din tara pentru proiectele desfasurate in ultimul an. Evenimentul a avut loc ieri - 22 februarie 2013 de la ora 17:40 la Palatul Parlamentului in Sala "Unirii".

Organizatia TNL Vrancea a participat la Gala TNL Romania castigand premiul la categoria "Cel mai important eveniment local" prin organizatia TNL Focsani. Proiectul Lampioniada desfasurat in vara anului 2012 in Parcul Garii din Focsani isi propune sa devina o traditie frumoasa pentru locuitorii orasului nostru - proiect ce va continua si in acest an 2013 !





Organizarea a fost asigurata de Ciprian Epure - presedinte TNL Focsani, Tudorel Trofin - viceprimar Focsani si deputatii Laurentiu Tigaeru Rosca si Nini Sapunaru. Delegatii prezenti la eveniment au respectat, ca de obicei, rigorile referitoare la dress-code. A fost impusa tinuta de cocktail: pentru domni - costum cu cravata, iar pentru doamne taior sau rochie de cocktail (3/4). Dupa incheierea Galei TNL, are loc si o petrecere - un excelent prilej de socializare pentru tinerii liberali din toata Romania - majoritatea celor prezenticunoscandu-se din precedentele evenimente la nivel national : Scoala de Vara, Academia Liberala, etc. Aseara, participantii s-au distrat in Club BOA din Bucuresti.


Un comentariu:

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)