miercuri, 25 mai 2011

Steaua - Dinamo : Finala Cupei Romaniei Timisoreana !





Chinezu se intreaba pe blog : Astăzi pot să țin cu Steaua sau trebuie să fiu deontolog ?

O intrebare, de altfel pertinenta, pentru cineva care este blogger oficial la finala Cupa Romaniei Timisoreana : Steaua - Dinamo ! Mingea cu care se va juca aceasta finala, va fi adusa in urma unei campanii - Drumul Mingii - ce a implicat, deopotriva blogosfera, pe langa presa scrisa ori alte zone conexe "sportului rege".

Daca va alege sa poarte tricoul lui de suflet, cel ros-albastru, al echipei Steaua Bucuresti, in mod sigur, Cristian China Birta NU o va face : pentru Jiji, pentru ce (nu) joaca azi Steaua, ori pentru acei asa-zisi suporterii stelisti care-si fluiera jucatorii cand joaca prost, in loc sa-i incurajeze si, sa-i poarte, spre victorie ! 

Pretenarii lui din blogosfera, nu au de ce sa fie nemultumiti de un asemenea gest, in locul unei fatarnice pozitii de echidistanta. Ori, de deontolog, cum bine zice Chinezu !
Cei care interactionam cu el, il intelegem ca o face cu sinceritate ! De dragul fotbalului jucat cu pasiune si fair-play si pentru fanii adevarati care stiu a opri rivalitatea dupa incheierea meciului ! Mno, eventual dupa cateva beri, da' nu mai mult :)

Pentru deseara, ma alaturi si eu, celor care vom striga, incepand cu ora 21,15 la Pro TV : FORZZA STEAUA !

Curiozitatea, ma indeamna sa aflu care sunt preferintele prietenilor bloggeri, sau ale cititorilor, fata de cele 2 echipe mari ale fotbalului romanesc : Steaua si Dinamo. Lasand deoparte, prejudecata mea, ca majoritatea mandrelor tin cu Dinamo, desi nu m-ar deranja sa fiu contrazis :D

Care este echipa favorita ? Care va fi rezultatul finalei ?

5 comentarii:

  1. Fiecare echipa va risca ca sa castige, sper sa fie un meci frumos cu multe goluri :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @ FreeSeoDesign : se pare, Steaua a riscat mai mult, de vreme ce a avut mai multe ocazii :)@ Tudor : un penalty refuzat Stelei in prima repriza si, un cartonas rosu ce trebuia acordat lui Moti de la Dinamo, ar fi decis meciul mai devreme !

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu ma bucur, Pato :)de fapt, a fost victoria ce a salvat un sezon in care am fost umiliti de victoriile celor de la Dinamo.

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)