luni, 9 mai 2011

Top Talents - Oportunitati de cariera in 8 companii de top !




Programul Top Talents identifica si recunoaste, impreuna cu 8 parteneri, tineri cu un rezultate remarcabile si va ofera oportunitati de cariera pe masura potentialului. Proiectul este gandit astfel incat sa ofere acces tinerilor cu potential la oportunitati deosebite de pe piata dar si o experienta de invatare de calitate:
- Iti evaluezi cu ajutorul instrumentelor Cut-e competentele cerute de cei mai mari angajatori din Romania. In urma completarii chestionarelor online vei primi un raport personalizat care va prezenta punctele tale forte si care sunt directiile de dezvoltare astfel incat sa iti maximizezi sansele de obtinere a jobului pe care ti-l doresti.
- Odata ajuns in finala, ai pregatite 2 zile de interactiune cu top managementul companiilor partenere, 8 top manageri de succes, precum si un invitat international, Jan Ketil Arnulf, Associate Professor in cadrul BI Norwegian School of Management.
 
Programele si oportunitatile prezentate in cadrul Top Talents Romania 2011:
- Auditor Junior in cadrul BRD Groupe Société Générale
- Programul de internship Cargill in departamentele Comercial, Operational si Logistica;
- Programul de internship Colgate - Palmolive Romania in departamentele Marketing, Vanzari, Finance, Customer Service & Logistics;
- Oportunitati de cariera in cadrul departamentelor Sales & Marketing in Hilti
- Programul de internship JTI  in departamentele Marketing, Financiar-Contabilitate, Productie, Calitate, Inginerie, Achizitii , Resurse Umane;
- Cross Functional Trainee Program Kraft Foods;
- Programe de stagiari in una din cele 4 divizii L'Oreal Romania (mass market, cosmetica activa, produse profesionale si produse lux).    
- Oportunitati pentru tinerii interesati de o cariera in tehnologie in Vodafone.
 
Inscrie-te acum ! Completarea formularului dureaza aproximativ 15 minute, pentru a ajunge in finala de pe 12 si 13 mai 2011. Ca de obicei, multa bafta din partea mea, celor ce veti aplica ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)