sâmbătă, 14 mai 2011

Training in Albania !




Vivacitas Youth in cooperare cu Asociatia Societatea Educationala Platon anunta participarea sa in cadrul proiectului "Train for T" finantat de Comisia Europeana in cadrul programului "Tineret in actiune". Pentru acest training Vivacitas Youth va selecta 2 persoane. Trainingul are loc in Albania in perioada 04-11 iunie 2011. Profilul participantilor :

- lideri de tineret, lucratori cu tinerii, persoane care lucreaza in cadrul programului Tineret in actiune sau care au participat si doresc sa cunoasca mai multe detalii despre acest program finantat de Comisia Europeana; persoane care nu au fost implicate in acest program dar doresc sa afle mai multe informatii.
- persoane disponibile pe toata perioada 4-11 iunie 2011
- persoane cu varsta cuprinsa intre 20 si 28 ani
- persoane cu cunostinte medii de lb engleza
- persoane care detin pasapoarte valabile
- persoane cu cetatenie romana

Avand in vedere ca este un proiect finantat de Comisia Europeana, cazarea si masa participantilor vor fi acoperite 100%, iar transportul 70%. Se va plati doar 30% din transportul dus intors.

Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV si o scurta scrisoare de motivatie la adresa vivacitas_youth@yahoo.com pana la data de 18 mai 2011 cu mentiunea in subiectului mailului : Training in Albania.

Multa bafta, din partea mea, celor ce veti aplica ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)