sâmbătă, 21 mai 2011

DASH BERLIN in Romania - "The Legend Of Dreams" !

Sambata, 21 mai 2011, are loc la Arenele Romane din Bucuresti, primul eveniment tematic de mare amploare din Romania.

Sub titulatura "THE LEGEND OF DREAMS" by Xteria, evenimentul reuneste nume importante ale scenei trance si techno romanesti si internationale : Dash Berlin, Paul Mendez, DJ List, Phunk Investigation si Snatt & Vix.
 
Fanii muzicii trance vor avea parte de o noapte cu decoruri din lumea viselor frumoase : zane, printese si ingeri, dar si din partea cea mai intunecata cu demoni, monstri si vampiri.


Organizatorii au completat in detaliu aceasta calatorie in lumea viselor, pregatind un adevarat arsenal de tehnica : ecran LED de 48mp, ecrane LCD, lasere, tunuri de flacari, plus multe alte mici detalii care vor face deliciul publicului.
Pentru ca show-ul de lasere sa fie complet si la un inalt nivel de calitate, in incinta Arenele Romane vor fi mai multe masini de fum dotate cu ventilatoare. Ecranele vor rula imagini 2D si 3D, care sustin conceptul viselor ce stau la baza acestui eveniment. 
Locatia este prevazuta in caz de ploaie sau grindina cu un acoperis care acopera 70% din suprafata. Organizatorii doresc sa aduca atmosfera de la celebrul party Sensation, indicand fanilor sa vina imbracati in alb si negru.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=WhUGfjim84c]

Cap de afis este olandezul DASH BERLIN - intervievat, recent, de colega mea Andra Zaharia in Monden.Info !
A fost descoperit in 2007 de Armin Van Buuren, care includea piesa acestuia, “Till The Sky Falls Down”, pe albumul “Universal Religion”. Piesa ajunge, foarte repede, un adevarat imn trance al anului.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=n4KrOOm8Nj8]

Au urmat alt succes : “Man On The Run” (desemnata “Cea mai buna piesa trance” in 2009). Tot in 2009, olandezul realiza un remix pentru melodia "Peace" de la Depeche Mode, in care apare romanca Maria Dinulescu !
Anul 2010 ii aduce lui Dash Berlin primul turneu mondial cu un succes rasunator si primul sau album propriu de mix-uri “United Destination”. Este singurul DJ din lume care a intrat direct pe locul 15 in topul DJ Mag.
Recent, in anul 2011, a realizat un duo cu ATB si-o piesa faina tare "Apollo Road" care deja face furori printre ascultatorii acestui gen musical :)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=im3v7A7pYAk]

SNATT & VIX este cel mai important duo trance din Romania. Piesele lor se regasesc pe multe dintre compilatiile lansate de celebrul label ARMADA al lui Armin Van Buuren.
Au o emisiune radio numita “TrancENDance ArenA” si sunt la randul lor organizatori de evenimente trance in cluburile bucurestene. Au facut warm-up pentru Ferry Corsten in 2009 si pentru Paul Van Dyk in 2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)