miercuri, 23 februarie 2011

Young Professionals Academy - Internship




Participantii in Young Professionals Academy vor avea posibilitatea la finalul programului sa realizeze un stagiu de internship in companiile partenere. Printre companiile care au confirmat stagiile de internship se numara : Kondiment, Viitor Plus, eMag, BKC sau Autopoint Romania. 

Young Professionals Academy este un program integrat de dezvoltare personala pentru tinerii la inceput de cariera si nu numai, fiind format din workshopuri focusate pe dezvoltarea abilitatilor soft, precum si dintr-o parte practica de implementare a unui proiect social. 


„Dorim ca la finalul programului participantii sa poata continua ce au inceput in cadrul proiectului si anume drumul spre o cariera de succes. Suntem in discutii cu companii mari pentru a deveni parteneri de internship. Vrem astfel sa venim atat in intampinarea nevoii participantilor de a se lansa in cariera, cat si a nevoii companiilor de a putea selecta tineri cu potential si motivati. Young Professionals Academy este conceput pentru astfel de tineri." (Dragos Barbalata, Presedinte Young Professionals Club).

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=gEx4JnfySwU]

Proiectul este implementat de asociatia Young Professionals Club si sustinut de Fundatia Post Privatizare, Smart Branding, Lume Buna, Radio Lynx, ASER, AISEC, AEGEE, Business Club, GetInspired.tv

Young Professionals Academy se apropie de lansare. Mai sunt cateva zile in care tinerii intre 20 si 30 de ani din diverse domenii de activitate se pot inscrie in etapa de preselectie. Mai multe detalii pe : Blogul YPA ! Informatii suplimentare puteti obtine la adresa de mail : office@youngprofessionals.ro

3 comentarii:

  1. Foarte frumos!Multumim de informatie... liga studenteasca din apartamentul nostru iti multumeste:D Aplicam si noi Hihi

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos proiectul, si in conditiile actuale de invatamant, aceste organizatii, evenimente, internshipuri, asociatii te ajuta extraordinar de mult. Iti deschide multe usi si daca esti bun, acesta poate fi inceputul unei cariere frumoase. Ofera multe oportunitati si iti poti realiza multe cunostinte si relatii (nu in sensul de pile) care iti vor fi de folos.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Andra : Am mai avut astfel de recomandari si, o sa continui, daca mai primesc feedback. Imi ramane sa va urez succes, tie dar si colegilor tai din SNSPA ;)@ Laurentiu : nu este o scuza, in zilele noastre, sa te prezinti la un interviu, fara sa fi bifat macar 2-3 ecsperiente consistente, pe parcursul studentiei !

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)