luni, 14 februarie 2011

Manifestul Barbatilor de St. Valetine Day - partea 2





Dupa Manifestul Barbatilor - Partea 1 - de saptamana (lunea) trecuta - am ales sa continui serialul acesta intr-o zi cum nu se poate mai potrivita. Si, ca sa nu avem vorbe, ca nu iau in seama o sarbatoare atat de mirobolanta, va las sa va delectati cu inca 10 sfaturi utile unora dintre noi ! Cand zic asta, nu ma exclud, desi nu toate cele prezentate mai jos mi se potrivesc intru totul si mie :

11. Daca eu spun ceva ce poate fi interpretat in 2 feluri, iar una dintre aceste interpretari te poate intrista sau nelinisti, atunci alege cealalta interpretare !

12. Noi iubim berea cum iubiti voi gentile. Va este greu sa intelegeti cum e posibil asa ceva ? Si noua ne e greu sa intelegem acest fapt...

13. Daca te intreb "ce s-a intamplat" si tu raspunzi "nimic, totul e bine" – atunci eu te cred si ma comport ca si cum toate lucrurile sunt exact in aceiasi ordine cum au fost pana la aceasta intrebare !

14. Nu ma intreba : "Iti place sa fii cu mine ?" Fii convinsa ca imi place, daca era sa fie altfel, atunci inca de la inceput luam alta decizie.

15. Nu ma intreba : "Cat de mult ma iubesti ?" Nu cunosc raspunsul la acest gen de intrebari tampite. Te iubesc si atat, fara "mai mult" sau "mai putin". Nu astepta raspunsuri la fel de tampite cum ar fi : "Te iubesc pana la Soare" pentru ca tu sigur imi vei spune : "...Doar atat ?" Daca te iubesc-te iubesc, daca nu-nu !

16. Regula de baza : In cazul aparitiei celui mai mic semn de indoiala, indiferent despre ce ar merge vorba : alege cea mai simpla explicatie.

17. Trebuie sa intelegi ca nu sunt misogin, desi exista si astfel de barbati, insa chiar si acestia trebuie intelesi, pentru ca, misoginul – este barbatul care uraste femeile nu mai putin decat se urasc femeile intre ele ;)

18. Intelege odata : daca limba femeilor ar fi mai scurta – zilele barbatilor ar fi mai lungi. Vorbaraia fara sens ne omoara ! Plus ca, atunci cand o femeie tace, e lipsit de politete sa o deranjam :P

19. Tine minte, ca am jurat sa fiu cu tine, pana cand moartea ne va desparti si crede-ma ca nu am nici o placere sa scap de tine. Fii intelegatoare !

20. O ultima rugaminte - Va rog sa intelegeti ca noi, barbatii nu suntem fustangii, curvari sau mai stiu eu cum. Pur si simplu forta de atractie a corpului feminin este mai mare decat forta de respingere a ratiunii masculine. E simplu. Ce este greu de inteles aici ? Noi din rasputeri uneori incercam sa fugim de toate ispitele feminine, dar acestea sunt mai iuti si ne ajung din urma.
Unii dintre noi, nu pot fi fideli, din punct de vedere sexual, pentru ca asa i-a creat Mama Natura. Te-ai gandit vreodata de ce barbatul are spermatogeneza in fiecare zi iar femeile au ovulatie numai odata pe luna ? Crezi ca Mama Natura isi bate joc de resursele sale ;)

PS : Apropos, sambata ieseam din Carrefour Focsani si, in dreptul Receptiei, o fata draguta (bruneta, subtirica, alea-alea) mi-a atras atentia sa completez un bon si sa-l las in urna special amenajata pentru nu stiu ce tombola dedicata St. Valentine' s Day. M-a scos, draga de ea, dintr-o incurcatura existentiala, reamintindu-mi ca 14 februarie este ziua cand, "nu-i asa" (urmeaza cliseele gretoase) : 
 * trebuie sa fim mai buni si atenti, oferindu-le mandrelor flori, cadoaie, mutzunache de plush, soptindu-le dragostea pe o perna rosie cu baterii care miorlaie fraze de amor...
 * ca semn al recunostintei nostre si iubiri ce le-o purtam in sufletele gingase si plapande de barbati sensibili (adica, porci), sa le repetam a o mia oara ca le iubim, desi asta conteaza (decat doar ca gest) dar vor sa o auda in fiecare zi, oricum o mai repeti si maine...

In final, va las cu o glumita simpatica :
2 tineri erau casatoriti doar de 2 saptamani. Sotul, desi era foarte indragostit, abia astepta sa iasa in oras cu vechii lui prieteni sa petreaca, sa vada un meci cu bajetii ca pe vremuri. Asa ca ii spuse sotiei:
− Scumpa mea veverita diafana, vin repede. 
− Dar, unde mergi, bursucel sturulbatic ? intreaba sotia. 

...continuarea acestui dialog savuros, ce va insenina unora ziua de St.Valentine's Day, o gasiti la un articol scris pe 14 februarie 2008 ! 

4 comentarii:

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)