joi, 1 octombrie 2015

Viata de student o traim doar in camin !

In 1999, dupa absolvirea a 4 ani minunati la Colegiul National #Unirea​, plecam dintr-un mic orasel de provincie - #Focsani si ma stabileam in orasul meu de suflet - #Constanta ! La varsta adolescentei, acei 4 ani de studentie la Universitatea Ovidius Constanta​, au fost cea mai frumoasa perioada.


Azi, dupa 12 ani de la terminarea studiilor universitare, mi-e dor, cei 4 ani petrecuti in #camin alaturi de multi colegi deveniti prieteni, de noptile albe cand studiam langa o cana mare de cafea neagra, de multe chindii facute Joi seara in camerele mici unde rabatam 4-6 paturi ca sa avem loc sa petrecem, de meciurile de fotbal vazute pe camin unde scoteam un TV alb-negru Sirius 208, de long-night-urile cu jocuri de carti, seminte la punga si bere la pet ce se terminau inspre dimineata, de convorbirile facute la secunda gratis ce o aveam la cartela (nu ca azi, jdemii de minute nationale si nelimitat in retea), de frigiderul Fram si resoul din BCA care erau esentiale si multe alte amintiri placute ..


Viata in camin, presupune sa te integrezi, sa comunici si sa traiesti (impartind cu ceilalti colegi de camera pachetul primit la tren in weekend de acasa) alaturi de alti tineri, fiecare cu personalitatea lui. Daca azi socializez, interactionez si comunic facil (in online si offline), aceasta se datoreaza multor experiente in cei 4 ani de stundetie. Aceasta perioada a fost cel mai mare castig, alaturi de diploma de licenta pe care am obtinut-o in vara anului 2003. Celor care azi incepeti anul universitar, va doresc multa #Bafta si sa va bucurati de viata in camin ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)