sâmbătă, 17 octombrie 2015

Vetter : Accesorii pentru telefoane destepte

Descriere:
Selfie PRO Stick este conceput pentru a face cele mai reuşite selfie-uri şi este partenerul perfect ce te va însoţi peste tot pentru a surprinde cele mai frumoase momente din viaţa ta. Are un suport de fixare reglabil ce se potriveşte tuturor dispozitivelor cu o lăţime între 52 şi 72 de mm. Este extensibil de la 22 la 83 cm, dar suficient de mic pentru a fi depozitat oriunde. Dispune de o telecomanda Bluetooth compatibilă cu orice dispozitiv ce foloseste Android 4.2.2 sau IOS 6.0 sau versiuni mai recente. Asigură libertatea de miscare de care ai nevoie şi este ideală cand Selfie Stick-ul se fixează pe trepied.


Conţinut pachet: SelfiePRO Stick, Telecomandă Declanşator Bluetooth IBO-01, Baterie CR2025. Modele compatibile: Smartphone, GoPro şi camere foto. Caracteristici :
- Conexiune Bluetooth.
Conectarea telecomenzii bluetooth se face printr-o simplă apăsare de buton, fără a fi necesară instalarea unei aplicaţii.

- Dimensiune redusă. Având numai 22 cm pliat, SelfiePRO Stick poate fi transportat în buzunar pentru a fi oricand la îndemană.
- Material premium. Construit din aluminiu anodizat foarte rezistent cu mâner cauciucat pentru o mai bună aderenţă. Sistem de blocare/deblocare prin rasucire pentru fixare la înălţimea dorită.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)