miercuri, 30 iulie 2014

Armin Only Intense 2014 : Romexpo, Bucuresti, Romania

Armin van Buuren se intoarce in Romania dupa 6 ani cu cel mai mare show al sau ! Pe 8 Noiembrie, faimosul DJ de trance olandez, care a castigat de 5 ori premiul de "cel mai bun dj al lumii", va vizita Romania! Cu ocazia – Armin Only ''Intense'', cel mai mare proiect conceput vreodata de un DJ.


Show-ul a calatorit in jurul lumii in ultimul an si a avut un succes imens. Aproape toate evenimentele au fost sold-out, asa ca nu ezitati sa va luati bilete din timp. Accesul persoanelor cu varsta sub 16 ani este strit interzis.


UpDate : Biletele "early bird" la pretul de 90 Ron sunt sold-out, pretul la care puteti achizitiona bilete Regular acum este de 110 Ron! Ele se gasesc pe Eventim.ro si la celelalte puncte de vanzare, incepand cu data de 28.07, Luni, ora 11:00 AM. Iata preturile : Regular : 110 ron, Silver VIP : 225 ron, Golden VIP : 450 ron. Sectoarele VIP vor avea intrare separata, catering, loc de stat jos comfortabil ( doar la Golden VIP), cea mai buna vedere la scena.


Ma bucur, ca pretul biletelor va face ca sa nu veniti cei care nu sunteti fani Armin van Buuren sau ai muzicii trance. Si asa, sunteti prea multi, va stim : de obicei veniti cu fluiere (la Arenele Romane) si vuvuzele (la The Mission Dance Weekend) incercand sa iesiti in evidenta cu galagia voastra. Alte ori, dansati atat de zbuciumat, incat aveti nevoie de 1 hectar liber in jurul vostru. Sper sa vina cei care ne stim de ani buni, legand prietenii la concerte. Eu chiar in 2008 la ARMIN ONLY la Arene am fost prima data.


Sincer, pretul este acceptabil la categoria regular : 90 lei cat am dat eu si gasca de prieteni. Poate este un pic mare la VIP pentru posibilitatile mele actuale. Chiar daca unora li se pare mare si pretul la regular (90 lei, sau 110 cat e acum), merita sa faci un mic sacrificiu, daca esti fan cu adevarat. In loc sa te duci 2-3 seri pentru bumtzy-bumzty in vreun club penibil din Romanika, fa o economie si vino sa vezi un show in adevaratul sens care se vrea la aceleasi standarde cu orasele mari ale lumii pe unde ruleaza.


Succes, organizatorilor : astept un #MeetAndGreet cu Armin van Buuren ;)

2 comentarii:

  1. @ Lucas : ai mai fost la Romexpo la vreun concert major, pana acum ?
    crezi ca este cea mai buna locatie din Romania pentru acest concert ?

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)