marți, 8 iulie 2014

SmartWeb Conference - Radisson Blue Hotel : Bucuresti, Romania

La SmartWeb Conference ii vei intalni pe cei mai buni experti internationali in web design. Editia a doua a evenimentului SmartWeb Conference este structurata pe doua zile intensive despre cele mai noi tendinte din domeniile : Responsive Web Design, HTML5 & CSS3.


Evenimentul va avea loc pe 22 - 23 Septembrie, la Radisson Blue Hotel si va reuni unii dintre cei mai buni experti internationali in web design. Pana pe data de 15 iulie 2014 te poti inscrie la acest eveniment si vei beneficia de oferta speciala :  doar 150 de euro pentru accesul la conferinta !




Seminarii - 22-09-2014 : Participa in prima zi a evenimentului la 2 seminarii avansate sustinute de specialistii internationali : Harry Roberts si Vitaly Friedman. Vei avea ocazia sa afli totul despre CSS Architecture for Big Front-ends si Responsive Design, Clever Tricks and Techniques.


Conferinta - 23-09-2014
: Inscrie-te la conferinta si iei parte la 8 prezentari despre cele mai noi tendinte si bune practici din CSS, Responsive Web Design, HTML 5 si CSS 3. Conferinta e dedicata web developerilor locali si internationali, UX designerilor, front end developerilor, antreprenorilor din domeniul web.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)