luni, 7 iulie 2014

Promovare RomanianLabel.ro

Ia este numita in limbajul popular ''camasa cu altita" si este unul dintre simbolurile romanesti cele mai puternice. Traditiile pastrate de romani vorbesc despre unele ''insemne magice'' care sunt cusute cu grija si care aveau menirea de a proteja purtatorul de spiritele rele.


Tinerele mosteneau de la bunicile sau mamele lor arta mestesugului popular dar si rugaciunile potrivite care se spuneau obligatoriu inaintea inceperii torsului lanii, a tesutului sau a impletitului firelor. Iile erau tesute din borangic si accesorizate cu margele. In vremurile de altadata, fetele isi coseau iarna o ie traditionala pe care o purtau de Paste la hora din sat.


Ia este un obiect cu specific romanesc, lucrata manual cu motive florale, geometrice ori imbinate cu margele si de culori vii. Lucrata din matase, necesita maiestrie, timp si dragoste si atrage prin frumusete, simplitate si originalitate. Margelele, fir de matase, broderii delicate, paftale vin sa desavarseasca aceste piese unice care iti creeaza emotie atunci cand le privesti si te fac sa te simti precum o printesa sau o regina atunci când le porti.


Site-ul www.romanianlabel.ro este creat si administrat de Sc Romanian Label Shop Srl. Dintr-o analiza minutioasa pe care am efectuat-o inainte de a scrie acest articol, va pot spune ca pe partea de Social Media, ei stau foarte bine. Au inserate legaturile catre principalele platforme de comunicare : Google+, Facebook, Twitter, Pinterest si Instagram. In plus, conturile lor sunt intretinute si updatate constant cu informatiile necesare pentru promovarea produselor. RomanianLabel.ro este primul magazin online care a promovat ia romaneasca intr-un context fashion.


Este greu de gasit o oferta variata in zilele noastre, pentru zilele de sarbatoare, dar puteti sa va alegeti din magazinul Romanian Label o tinuta speciala, in functie de ce va doriti. Puteti alege de aici, inclusiv pentru copilasi,  ii romanesti, traditionale, moderne sau vintage, cu maneca scurta sau lunga.


Comenzile din Romania sunt livrate prin curierat rapid - Urgent Curier. Toate comenzile primite pana in ora 15, ce contin produse aflate in stoc, vor fi expediate in aceeasi zi, restul in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile din afara Romaniei sunt expediate cu serviciul Prioritar Extern de la Posta Romana. Costul expedierii este de 15 euro/comanda. Timpul de livrare variaza, in functie de destinatie, intre 5 si 10 zile lucratoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)