joi, 27 iunie 2013

Ce este Pompa Submersibila ?



Pentru a intelege exact ce inseamna pompe submersibile si care este folosinta / utilitatea lor intr-o gospodarie, cred ca este cel mai indicat sa plecam de la o simpla definire a acestora. Aceste pompe submersibile din otel inoxidabil au rol de golirea de apa si sunt foarte raspandite in zilele noastre in sectorul produselor sanitare.



Pompele de apa care mai sunt cunoscute si ca pompe de utilitate, sunt de fapt un echipament electric care este perfect sigilat ermetic. Pompele submersibile electrice (ESP) sunt considerate net superioare pompelor cu jet si mult mai puternice / eficiente. 



M-am documentat in ultimele zile in privinta magazinelor online si va pot recomanda pompe submersibile din inox sau plastic de calitate intr-un magazin online. Ele sunt comercializate in Romania de catre Sc Expert Instal Group Srl. Aceasta societate isi stabileste singura regulamentele promotiilor  pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. 



Pentru a beneficia de promotii, sunt luate in calcul doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site-ul mai sus mentionat. Aceste promotii se aplica doar comenzilor inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida in limita stocului disponibil. 



Pentru achizitionarea produselor aduse pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului. Aceste produsele comercializate sunt noi, in ambalajul original al producatorului, insotite de Factura fiscala si Certificat de garantie la livrare.



Cand solicitati garantia, e necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, alaturi de accesoriile aferente, formularul de garantie, copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. Daca produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului fara a i se solutiona garantia. 



Operatiunile de service in perioada de garantie nu includ : cheltuielile de expediere de la client la centrul de service si inapoi. De asemenea, nu sunt incluse nici cheltuielile de deplasare a echipei de service in cazul in care beneficiarul opteaza pentru service la locul instalatiei;  



Alternativa (destul de) facila pentru a beneficia de aceste produse, o constitutie comanda facuta direct pe site. Pentru a comanda online, trebuie sa va inregistrati, folosind o adresa de e-mail valida. Daca sunteti deja inregistrati, inaintea efectuarii unei comenzi trebuie sa actualizati datele voastre de contact cat si adresa de livrare in sectiunea contul meu.

In continuare, alegeti produsul dorit si faceti click pe "Adauga in cos". Aveti posibilitatea sa vizualizati istoricul comenzilor efectuate in sectiunea istoric comenzi. Modalitati de livrare : comanda minima este de 100 RON, iar livrarea se face in functie de optiunea clientului, de la depozitul firmei, sau prin serviciul de curierat rapid. 

Livrarea comenzii, pentru articolele aflate pe stoc se face intr-un interval de 24h - 48h in functie de optiunea clientului. Pentru produsele pe care firma nu le are pe stoc si le comanda la producatori, livrarea se confirma telefonic clientului.Concluzii : e salutara prezenta iconitlor de distribuire a materialului cu descrierea produselor in Social Media. Nu e recomandata scrierea textului cu Caps Lock si nu e oportuna prezenta butonul de Yahoo Messenger in contextul in care Facebook si Twitter sunt suficiente. 

O recomandare pentru cei care intretin magazinul online: trebuie lucrat la o modalitate user-friendly de interactiune si un design placut al site-ului pentru potentiali clienti / cumparatori. Cu toate acestea, merita sa va informati si sa optati pentru produse din "casa" pompelor submersibile.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)