duminică, 2 iunie 2013

Ziua Internationala a Copilului 2013 la TNL Vrancea



TNL Focsani a organizat Sambata de la ora 10:00 actiunea "Adu un zambet in viata unui copil”, oferind numeroase surprize pentru copiii de la centrele "Praslea si Harap Alb"din Focsani. Acesti copilasi autisti au fost vizitati si sarbatoriti cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, ei prezentand un spectacol artistic la finalul caruia participantii au primit cadouri. De la petrecere nu au lipsit jocurile cu mingea si concursul "Cel mai bun desenator".




TNL Marasesti impreuna cu Comitetul de Sprijin si Initiativa, primarul PNL Chitic Valerica si Primaria Marasesti, au invitat Sambata dupa amiaza,  incepand cu ora 17:00, tinerii la un spectacol in Parcul Civic din orasul Marasesti. Tinerii liberali au organizat o serie de intreceri sportive : cros, campionat de tenis de masa si o cupa la minifotbal ! Cu aceasta ocazie, TNL Marasesti a multumit tuturor participantilor carora va incerca sa le ofere in fiecare an aceste intreceri sportive !


Tnl Jaristea a sărbătorit sambata împreună cu copiii şi tinerii din localitate "Ziua Copilului" ! Copii preşcolari au primit baloane şi au fost pictaţi pe faţă de echipa TNL Jariştea, în timp ce copii de gimnaziu s-au bucurat vizionând un film la Căminul Cultural "Ion Saragea" din comună. Actiunea a fost sprijinita de cateva cadre didactice şi de  Primarul PNL Catalin Toma !


TNL Campineanca a reusit sa duca cu succes, la bun sfarsit un proiect denumit ''Daruieste de 1 Iunie'', acesta avand un impact pozitiv asupra tinerilor din aceasta comuna. Prin acest proiect, micutilor le-a fost daruit un strop de bucurie si fericire ; copii bucurandu-se de hainutele si jucariile stranse cu acest prilej de tinerii liberali din comuna Campineanca.


Aceste actiuni organizate de cateva dintre organizatiile locale ale TNL Vrancea si-au propus sa aduca un zambet pe fata copiilor cu care soarta nu a fost prea generoasa ! Tinerii liberali vranceni mulţumesc tuturor sponsorilor, persoanelor fizice si juridice, asistenţilor maternali şi din centrele de plasament, ori cetatenilor responsabili din fiecare comunitate care ni s-au alaturat in demersul nostru din acest an. TNL Vrancea urează tuturor copiilor să aibă parte de o copilărie fericită cu multe bucurii !



T Comunica - Departamentul de Comunicare al TNL Vrancea

Linkuri Social Media :
www.Twitter.com/DanTrofin
www.Facebook.com/TrofinDan
www.Linkedin.com/in/DanTrofin
www.YouTube.com/user/ecstra
www.djPATRICKdan.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)