sâmbătă, 1 iunie 2013

Saltele Online - Magazin online de saltele


 
Saltele-Online.Ro si-au asumat urmatoarea deviza "o saltea ce aduce beneficii certe de sanatate si odihna la preturi rezonabile" ! Ei s-au preocupat de a selecta furnizori buni din Italia, Slovenia, Bulgaria, Ungaria si Romania specializati pe diferite materiale din care se produc saltelele. Cele mai uzitate compozitii sunt din latex, memory foam, fibra de cocos, eliocel, ortocel, etc. 

Sa detinem o saltea este foarte important pentru fiecare din noi, pentru sanatatea noastra si a confortului de zi cu zi. De fapt, din fiecare noapte, avand in vedere ca in acele ore de odihna avem, nevoie de tot confortul posibil spre a ne trezi cat mai odihniti si cu chef de a infrunta o noua zi. Iata de ce, u criteriu esential pentru mine este sa aibe materiale corect alese si testate de producator.

Iata si cateva sfaturi ce vi le pot da atunci cand cautati sa va achizitionati o saltea din magazinele online de saltele existente la ora aceasta :

- Salteaua nu trebuie sa fie prea dura decat in cazurile medicale; deoarece greutatea organismului apasa puternic pe vertebrele lombare, creaza o tensiune ce va impiedica odihna si relaxarea coloanei vertebrale.

- Salteaua nu trebuie sa fie favorabila dezvoltarii unor microbi / acarieni care sunt purtatori de boli. Salteaua nu trebuie sa lase coloana vertebrala sa se curbeze accentuat. Deci nu trebuie sa fie prea moale.




Ca o inovatie, exista si saltele BIO (latex, cocos), huse cu fibra de bambus, fibra de carbon, fibra de argint, fibra de aur, nano capsule cu arome sau ioni de argint, nano capsule ce controleaza temperatura sau umiditatea, fibre de celuloza realizate din lemn (eucalypt, pin, cedru), ecranarea undelor sau radiatilor negative, electromagnelice, geotermice. Toate acestea functii sunt un plus in afara de comoditata si confortul pe care o saltea trebuie se le asigure. 


Iata si cateva preturi, in functie de dimensiunile dorite de fiecare : 

 90 x  190 = 717.60 Lei 

 90 x  200 = 717.60 Lei 

120 x 190 = 956.80 Lei 

120 x 200 = 956.80 Lei 

140 x 190 = 984.12 Lei 

140 x 200 = 984.12 Lei 

160 x 190 = 1,124.70 Lei 

160 x 200 = 1,124.70 Lei 

180 x 190 = 1,265.29 Lei 

180 x 200 = 1,265.29 Lei 

In cazul in care va intrebati, care este structura de fabricatie pentru aceste saltele, aflati ca acestea contin o Husa de acoperire din textil 3D antialergic, matlasata cu vata siliconata, o placa de MemoryFoam cu grosimea de 2 cm, o placa din material cu celule deschise cu grosimea de 17 cm si o banda 3D de aerisire rapida asezata perimetral pe laturile saltelei.



Iata, cateva motive, pentru care se merita sa cumparati saltele prin aceasta modalitate. Am facut o selectie si va prezint 2 argumente solide dupa mine in acest sens :

 

1. Saltele On-line au o livrare rapida si se poate face la ore convenabile : maxim 24 ore in Bucuresti si 48 ore in toata tara pentru saltelele existente in stoc. De asemenea, oricand dupa orele 17.00 si in week-end.

2. Personalul calificat va poate consilia in vederea luarii celei mai bune decizii conform necesitatilor dvs. Satisfactia garantata e data de materiale aduse din import de o calitate superioara conform standardelor europene. Gama completa dar si variata de saltele ce indeplinesc cele mai inalte standarde de satisfactie.

In concluzie, este evident faptul ca starea sanatatii noastre depinde in mod decisiv de calitatea somnului si de gradul de relaxare al organismului nostru pe timpul noptii. Dar, si ziua, atunci cand practicam somnul de dupa amiaza.Atunci cand ne intindem in pat, coloana vertebrala ajunsa in pozitie orizontala trebuie sa aiba cat mai multe puncte de sustinere pentru a se putea odihni si relaxa. Daca la trezire simtim o stare de oboseala, este un semn clar ca a venit vremea sa ne schimbam salteaua cu una mai buna. O astfel de alternativa, o aveti prezentata in acest articol.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)