joi, 20 iunie 2013

Tigari electronice - Sailebao.ro - Magazin online tigari electronice



Istoric : Shenzhen Sailebao Technology e un jucator important pe piata mondiala de tigari electronice. Politica de management este bazata pe a proiecta si a produce cele mai potrivite si inovatoare produse pentru clientii sai. Misiunea consta in cercetarea continua de noi tehnologii pentru a tine pasul cu cerintele clientilor. Pentru detalii suplimentare, puteti vizita magazinul online Sailebao pentru a observa produsele lor si puteti primi asistenta profesionala prin operatorii de acolo.


Cumparare : dupa ce ati parcurs in magazinul online sectiunea Garantie si ati bifat ca sunteti de acord cu termenii de utilizare si livrare ai produsului, aveti la dispozitie mai multe moduri de contact pentru a achizitiona Tigari electronice TGO


- e-mail : contact@sailebao.ro este adresa unde puteti sa le scrieti tot ceea ce va intereseaza despre produsele dorite sau sa efectuati o comanda ferma cu posibilitatea noastra de a efectua un contact telefonic in vederea confirmarii comenzii.
- cosul de cumparaturi : va permite sa adaugati rapid si explicit produsele dorite, avand o buna vizualizare a costurilor totale si posibilitatea de a fi contactati prin e-mail sau telefon pentru confirmarea comenzii.
- telefonul 0785.745.746 puteti sa aflati informatii suplimentare despre modul de folosire al produselor cat si despre garantie, livrare si efectuarea unei comenzi.
- Yahoo Messenger si Skype la ID-ul : sailebaoromania : un operator va raspunde cerintelor online



Toate preturile produselor din acest magazin virtual includ TVA dar nu includ taxa de transport prin curier rapid. Aceasta taxa ce va fii adaugata la comanda totala este in cuantum de 20 lei pentru toate localitatiile de pe teritoriul Romaniei. Livrarea se face in orice localitate din tara prin intermediul OTTO curier in termen de 24 ore la adresa comunicata. Plata se face la ridicarea coletului de la agentul OTTO curier. Nu se pot efectua plati anticipate sau ulterioare livrarii.



Sfaturi : dupa ce ati achizitionat tigara electronica dorita din acest magazin online pe care vi l-am recomandat, in functie de criteriile personale date de buget, recomandarile unor prieteni, etc - eu va recomand 5 ponturi utile pentru a folosi corect acest produs :



1. dupa ce deschideti pachetul primit prin curier, veti observa ca tigara are in capatul atomizorului un capac de forma unui cartus ! Indepartati capacul si il inlocuiti cu un cartus nou plin cu lichid inainte de a folosi tigara. 



2. urmariti sa existe mereu suficient lichid in cartus (minim jumatate din cartus). Daca rezistenta atomizorului este uscata, vaporii vor avea un gust de ars. Lipsa lichidului din atomizor duce la defectarea acestuia.



3. puneti 2 picaturi de lichid direct pe rezistenta atomizorului cel putin o data pe zi. Cand atomizorul se incalzeste excesiv, asteptati sa revina la o temperatura normala inainte de folosire.



4. modul oprit este foarte util atunci cand nu doriti sa folositi tigara electronica. Apasati succesiv butonul cu led de 5 ori in 2 secunde. Pentru a porni tigara electronica repetati procesul.



5. curatati frecvent tigara pentru o buna functionare si inlocuiti cartusul Tigari electronice EGOT dupa maxim 7 reincarcari. Cand inhalati din tigara, o veti tine putin inclinata pentru a permite lichidului din cartus sa ajunga la atomizor.



Garantie : ca orice produse, cele de la Sailebao se supun reglementarilor in vigoare si sunt asigurate drepturile consumatorului. Producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, in aceasta ordine, dupa caz, in conformitate cu prevederile legale, fara nici un cost din partea consumatorului. Repararea sau inlocuirea produsului are un termen ce nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care consumatorul a adus la cunostinta vanzatorului defectiunea aparuta asupra produsului.


Produsele pe care le comandati beneficiaza de o garantie de 6 luni in cazul acumulatorilor si 12 luni in cazul incarcatoarelor, de la momentul livrarii. Nu beneficiaza de garantie articolele consumabile din componenta produsului (atomizoare, cartuse reincarcabile etc.). Durata de folosire a atomizoarelor acestora este de minim 14 zile, perioada acoperita de certificatul de garantie.




2 comentarii:

  1. Tigara electronica TGO este un model destul de invechit....sunt altele pe piata mult mai avansate ca si tehnologie

    RăspundețiȘtergere
  2. cele furnizate de dvs sunt "mult mai avansate ca (si) tehnologie" ?! explicati, pentru un incepator in aceasta zona, sa inteleg mai bine :)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)