luni, 13 decembrie 2010

HELP Daniel !

Duminică 12 decembrie ora 14.00 a avut loc la Sală Polivalentă mult-aşteptatul meci amical, în scop caritabil, din cadrul campaniei organizate pentru Daniel - "Cancerul nu ştie să aleagă".

Echipa Voinţa DEEP SERV Focsani şi fostele glorii de la Dinamo Bucuresti au incantat audienta. Partida a debutat cu lovitura de început oferită de micuţul fotbalist Daniel care a uimit şi înduioşat întreaga sală prin vointa şi energia sa.


La intrarea pe teren, fiecare jucător a fost aplaudat de către Daniel, unindu-şi mânuţele gingaşe, în semn de mulţumire. Muţi de uimire şi vizibil impresionaţi de gestul micuţului, fostele glorii de la Dinamo i-au oferit lui Daniel, un echipament personalizat cu numărul  17 al jucătorului de la Dinamo - Andrei Cristea.

Alături de Daniel, au fost prezenţi, atât în calitate de prezentatori cât şi susţinători ai acestei campanii umanitare : Cristian Hrubaru (RockFM), Irena Stoenescu (Monitorul de Vrancea), Viorel Paizan (Sportul de Vrancea) si interpretul Adrian Enache.


Dacă doriţi să vă alăturaţi acestei cauze, să fiţi alături de Daniel, în această luptă nedreaptă, sunteti invitati la un concert caritabil JOI - 16 decembrie, ora 18:00 intitulat "Cancerul nu ştie să aleagă", cu participarea invitaţilor : Pastorala Mare, Directia 5 şi Provincialii.

Locatia este la Teatrul "Maior Gh. Pastia" iar ca prezentatori sunt invitati : Liana Stanciu (Magic FM) si Cristi Hrubaru (Rock FM). Biletele valabile pentru 2 persoane sunt în valoare de 300 lei (in Sala, primiti 1 ursuleţ) şi 800 lei (la Loja, primiti 2 ursuleţi) si se obtin prin rezervare la telefonul : 0743 224 129 ! 

Pentru donaţii, aveti 2 posibilitati : 
 * contul deschis la BRD - RO 45 BRDE 400S V196 1928 4000
 * numărul de TeleDon - 0900 900 960 - valabil doar în reţeaua RomTelecom (costul per apel este de 2 EUR).

Un comentariu:

  1. De multe ori imi vine sa plang cand vad asemenea cazuri, in ciuda faptului ca sunt baiat si ar trebuie sa fiu mai tare. E greu de crezut ca viata e atat de nedreapta si ca ii pune la incercare de la asemenea varste pe unii copii care nu au nici o vina.A fost si varul meu la meci... a zis ca a fost frumoas mai ales ca el e dinamovist si s-a ales si cu cateva autografe. :)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)