sâmbătă, 11 decembrie 2010

Cancerul nu stie sa aleaga !

Vin in atentia dumnevoastra cu un caz social (umanitar) mediatizat deja in Blogosfera Vrancea de catre Dan Stefan ! Iar, din presa locala, au scris deja 2 prieteni, care se ocupa despre sportul vrancean : George Dumitru in Monitorul de Vrancea si profesorul meu din liceu - Viorel Paizan in Sportul de Vrancea !

Pe scurt, cei care vom cumpara un bilet, vom intra Sambata (Sala Polivalenta Focsani) la un Turneu de fotbal al echipelor de copii, precum si Duminica la meciul dintre Vointa Deep Serv si Dinamo Bucuresti (fostele glorii). 

Cluburi importante fotbalul romanesc, au confirmat prezenta la aceasta competitie : Sportul Studentesc, Otelul Galati, FC Braila, Ceahlaul Piatra Neamt, Steaua Dunarii, Atletic Braila, Gloria Buzau, Prosport Focsani, CSS Targoviste.

Biletele costa doar 10 lei si se găsesc la Sala Polivalenta din Focsani, la sediul Monitorul de Vrancea si Deep Serv. Cei care vor achizitiona un bilet vor primi gratuit o cartela Cosmote PrePaid. Toate incasarile se vor varsa in contul micutului Daniel, un baiat din Gugesti bolnav de cancer...


In cadrul Campaniei "Cancerul nu stie să aleaga" - Asociatia "Marian Spanu" a deschis un cont la BRD : RO 45 BRDE 400S V196 1928 4000, unde orice om poate dona oricât il lasa inima. De asemenea, fiecare dintre noi, putem dona 2 euro la un Teledon apeland 0900 900 960.

Aceasta actiune umanitara este desfasurata in 2 faze, prima avand loc in acest weekend, exact cum v-am prezentat-o mai sus. Zilele urmatoare, se va derula si partea a doua, unde se preconizeaza strangerea unei sume considerabile, in cadrul unui eveniment pe care il voi prezenta tot aici !

2 comentarii:

  1. Poate ca ar fi util daca i-ar face cineva un blog propriu, care sa contina toate informatiile, documentele medicale, posibile piste de urmat, dar si evidenta sumelor colectate si a modului de intrebuintare.

    RăspundețiȘtergere
  2. @VirtualKid : Salut !asta cu blogul da foarte greu rezultate, daca nu e o persoana care sa aibe habar despre on-line si sa aibe grija constant (zilnic) de acel blog. inafara campaniei lui Daniel RADUTA - de care noi am auzit, nu prea au fost bloguri care sa fii atras atentia asupra unor cazuri de acest gen ! vorbim de ceva cu o amploare uriasa, cu greu va mai fi un caz asemanator, atat de mediatizat in on-line !eu iti pot spune ca in legatura cu acest caz al lui Daniel din Gugesti (Vrancea), din cate am aflat pana acum, o sa fie o continuare zilele acestea, anume un eveniment in Focsani cu strangere de fonduri. voi da detalii, in curand in partea a 2-a !multam fain, de visita, te mai astept pe aici ! Sarbatori Linistite, iti doresc ;)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)