miercuri, 28 aprilie 2010

Nadia Ali - Try !




Nadia Ali e una dintre cele mai bune voci feminine. Nu pot spune daca este prima dar, cu siguranta, printre primele pentru mine.

Mai amintesc doar 2 voci care imi plac mult : 
* Justine Suissa - desprinsa parca dintr-un cor de ingeri.
* Lara Fabian - pentru emotia transmisa in melodia Je t'aime.

Nu mi-au placut, in mod special, voci mai consacrate precum Mariah Carey, Whitney Houston sau Celine Dion. Asta nu inseamna, ca nu le recunosc ca fiind deosebite.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=YGXs6zOHjxc]

Mai sus, v-am facut o recomandare avand in vedere lansarea unei noi piese de catre Nadia Ali - Try. Orchestratia, partea tehnica, este asigurata de binecunoscutul muzician german Schiller

Nadia Ali, are o poveste fascinanta. Pe scurt, este nascuta in Libia, din parinti pakistanezi, stabiliti in SUA. Interpreta a reusit sa faca din toate piesele sale hituri pe care, cu siguranta, si voi le stiti.

E suficient sa ne aducem aminte de celebrele piese Rapture sau At the End, din cadrul proiectului de debut intitulat IIO, care au consacrat-o.

Alte melodii: Love Story, Is It Love, Fine print.

In final, una dintre cele mai cunoscute piese, pe care am ascultat-o traversand Bucurestiul, la intoarcerea spre Focsani, de la unul din concertele la care am mers in ultimii ani.


4 comentarii:

  1. Are voce foarte buna Nadia...sunt insa si alti artisti in romania cu voci extraordinare.

    RăspundețiȘtergere
  2. crezi ca avem artisti care canta acest gen musical - Vocal Trance - in Romania ? as fii curios, sa vad colaborari interesante, intre voci bune si DJ de top dar noi nu avem asa ceva. Singurii DJ mai cunoscuti pe afara si aproape necunoscuti publicului roman ar fii : Anhken, Snatt & Vix, Mr Pit, Blue Tente. Mi-ar placea, sa ii vad cu cateva voci, precum : Alexandra Ungureanu, Paula Selling, Alexandrina Hristov .. Ce zici :)

    RăspundețiȘtergere
  3. este si foarte frumoasa si foarte talentata

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)