sâmbătă, 29 august 2009

3 LINKURI pentru UICHEND !

Masuri Anti-Criza propuse de catre Dan Selaru ("Romania Obiectiva"), autorul prezentandu-ne care au fost "Scopurile urmărite" in postarea mai sus mentionata : "repornirea economiei private, scăderea deficitului bugetar, eficientizarea Statului, un mediu de afaceri mai adecvat, folosirea coerentă a banului public, eliminarea pe cât posibil a economiei subterane, creşterea încrederii mediului de afaceri şi populaţiei în acţiunile guvernamentale"... Acestea ar putea constitui o baza de reflexie pentru actualul Guvern (Basescu-Boc-Geoana) incapabil incompetent si incoerent. Continuarea si analiza propriu-zisa, o gasiti in linkul de mai sus.
Cusca Fecioarelor (Partea II) face trimitere la un blog pe care incerc sa-l citesc cu mare atentie, fiind foarte bine documentat in privinta analizelor ce se refera (printre altele) la lumea islamica si relatiile internationale. Va propun o lectura captivanta privitoare la locul si rolul femeii in lumea islamica. Intr-o postare precedenta, v-am recomandat si Partea I din acest articol.
Emoticoane stresante si fara rost este titlul unui articol de pe blogul Ioanei ("22minutes") care ne prezinta detaliat, cu umor, cele mai uzuale emoticoane folosite de fiecare dintre noi cand stam pe YM ("mess, in limbaj uzual) : "stau pe mess cu orele, vorbesc ceva serios cu cineva, şi deodată acea persoană pune un emoticon cretin şi fără rost în discuţie. De asemenea mai am ceva de reproşat şi unor emoticoane care nu au niciun dumnezeu dar sunt folosite foarte des. Am să iau cateva semne să le comentez după cum le văd eu"... Ne spune Ioana. Continuarea, in linkul de mai sus.
PS : mentionez ca toate recomandarile de la sfarsitul saptamanii facute pana acum (inclusiv cele de azi) sunt numai din blogurile pe care le citesc frecvent iar autorii se regasesc in blogroll-ul meu.

4 comentarii:

  1. Awwww săr'mâna!Abia acum văd recomandarea ta!Desi nu stiu cum se face ca abia AZI o vad...articolul e de sambata si de sambata pana azi am intrat zilnic. Voiam sa-ti spun ca m-ai luat in zelist, facem razboi!

    RăspundețiȘtergere
  2. cu placere, Ioana ! nu-i nici un bai, ca n-ai vazut. sper sa-l fi citit cat mai multi, asta conteaza. si sa cresti mare-mare, in topul ZeList Dinamic, prin faptul ca ti-am afisat linkul ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. zici ca te-am luat acolo :> da' nu-i corect... eu nici nu am prestat cine stie ce, pe blog, zilele astea. astept sa treaca ziua de maine si mai vad eu. Deci in Concluzie...tu ar trebui sa fii peste mine. nu am incredere deplina in acele statistici.okayu. facem si razboiu' daca zici tu ;;) s'ay o'zy haioasa !

    RăspundețiȘtergere
  4. facem razboiul? eheee:> abia astept! Noapte buna!>:D<

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)