vineri, 21 august 2009

3 LINKURI pentru UICHEND !

Revin in forta cu ce v-am obisnuit in uichend : 3 recomandari pe care eu le consider foarte reusite, ce merita a fi (re)citite ! De cele mai multe ori, ele nu sunt foarte recente, perioada de cand au fost scrise fiind de circa 1 luna !
Motivatia ce m-a determinat sa procedez astfel este una simpla : de foarte multe ori, un articol bun, o postare reusita, nu mai primeste feed-back. Este bine-cunoscut faptul ca, in blogosfera, sunt destui blogari care au cam aceeasi lista de linkuri (blogroll).
Ca atare, recomandarile din aceste "3 LINKURI pentru UICHEND", este foarte probabil sa fi fost deja citite, la vremea cand articolele au fost postate. Ma refer, la cei care aveti deja in lista voastra blogurile la care eu fac referire ! Pe autor, aceste linkuri, il poate ajuta/propulsa in acel clasament "ZeTop Dinamic" despre care nu stiu cati s-au informat, mai ales cei care aveti widgetul de la ZeList !

LINK 1 : se intituleaza "Din invataturile adolescentului de ieri catre adolescentul de azi" si este semnat de catre Codrin SCUTARU ! Foarte frumos scris, din suflet, il recomand cu drag tinerilor din Blogosfera Focsaniului si nu numai ! In special Ioanei ;)
Sunt ganduri sincere ale unui amic (imi face placerea sa-l numesc asa) ce mi l-am facut in blogosfera. Recent, Codrin a serbat 10 ani de la terminarea liceului si, isi aduce aminte, cum si-a petrecut anii de liceu, adolescenta ori care erau "tentatiile" acelei perioade ! N-o sa regretati, cititi-l !

LINK 2 : unul dintre multele ponturi ce ni le ofera George BUHNICI, de data asta ceva util legat de "cum sa scapi de facturi" ! Articolul face referire directa la facturile de la telefonia mobila. Cu totii am trecut prin situatii cand, dintr-un anumit motiv, nu le-am mai platit factura, mai ales la final de abonament !
Stiti la ce ma refer, va aduceti aminte de acele cozi la magazine, cei care am avut sau nu Cosmorom in 2000 cand luam telefoane doar cu buletinul. Erau super-smechere atunci celularele (cu clapita) de la Ericsson din "generatia T" (10, 20, 28). Cei care eram studenti, cu mutatie temporara in camine si nu ne trebuia actul casei, vorbeam 1-2 luni (poate si mai mult) pana cand se prindeau si inchideau abonamentul pe motiv de ne-plata. Stiau si ei, stiam si noi, ca nu se obosesc pentru litigii (de bun simt) de cateva sute de mii (la acea vreme). Nu ma refer la cei care dadeau tzepe de milioane bune.
Ei, iata ca bajetii n-au stat degeaba, doar cat sa creasca suma datorata si sa angajeze niste "recuperatori legali" care sa-ti bata la usa si sa-ti ceara, de la acel milion datorat in 2000, niste multe meleoane astazi. Continuarea o gasiti la linkul de mai sus, cu nr 2.

LINK 3 : un articol foarte util celor ce sunt interesati de programul "guvernului" BOCanila "PRIMA TZAPA in PRIMA CASA" ! Autorul este KHRIS si pune o intrebare simpla : "stam cu chirie sau ne cumparam "prima casa" ?
Aflati si voi care ar fi capcanele acestui proiect ce ne-ar viza pe noi, cei tineri ! Evident, sa ne ia marafetii statul dimpreuna cu bancile "cei mai mari jepcari posibili" ! In plus, aflati si cateva ponturi bune daca sunteti interesati de o mica investitie facuta cu cap.

6 comentarii:

  1. Sunt cateva imperfectiuni de vreo 2 zile, in special banda asta galbena destul de groasa dintre articole si bara laterala. Ea apare insa doar pe pagina principala, cand dai click pe un anumit titlu/postare, curios e ca dispare... Este o eroare de la blogger, platforma de gazduire. Mai sunt si widget-urile astea despre statistici si trafic care pot deranja dar sunt necesare. Am incercat sa ma rezum la 2 culori: galben pt culoarea de fundal si albastru pt text. Mai apare putin rosu cand am vrut sa subliniez ceva din postari.Ioana, sa stii ca astept orice sugestie legata de cum sa arate blogul si, pe cat posibil, o voi aplica. O duminica placuta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Alex, am mai schimbat cate ceva, intre timp !poate era, intr-adevar, cam colorat ! asa cum bine spunea Ioana mai sus !

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu era chiar asa de colorat,adica nu aveai combinate mai mult de trei culori, poate ca predomina galbenul, dar e de inteles.:)Ce-i drept, widget-urile sunt mai colorate dar sunt necesare, cum ai zis si tu mai sus.Sa vedem cu ce o sa ne mai surprinzi! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. ete c-am schimbat culorile :Pastept parerile voastre !

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)