miercuri, 30 iulie 2008

"Divizia lu' Mitica" pt "mitici" !

azi e miercuri si e fotbal, restanta vaslui-steaua.

e nebunie mare, fratilor, toti discuta pe la terase decat despre cat de aiurea e ca nu mai pot, "miticii" (pardon, mititeii) sa vaza "divizia lu' Mitica.
unde, as adauga eu, intr-o etapa, daca e un meci care sa fie cat de cat bun, care sa merite sa il vizionezi, e mare lucru. inteleg, joaka steaua , dinamo, rapid, cfr, mai ai ce vedea, dar nu mereu. intre ele cand joaka, se merita.
da, in rest ? cum v-ar sade sa suportati un meci pandurii-gaz metan medias sau char si un poli iasi-otelul (a, stai k asta ar putea fi un derby moldav, in fine) ?

eu nu as da meciurile, daca stiu k am ecsclusivitate pe piata, vreau sa platiti !

numai ajutoare, subventii, o tara de asistati social ...
uitati-va si cum e pe afara !

cand spun toate astea, stiu k vor sari multi deontologi microbisti, dar e timpul sa ne platim biletul la concert - nu sa dea partidul "x" sau "y" moaca, la "bobor".

singura chestie ce nu o inteleg la nesimtitul de voiculescu, e ...dc nu da posibilitatea, asa cum e si afara, sa aibe societatile de cablu, pachete cu acele canale si, cine vrea, sa poata plati sa vizioneze. doar sunt multi pasionati de fotbal, eu sunt unul dintre ei, dar nu as sta non-stop sa vaz meciuri. imi place fotbalul, il practic, eram super innebunit cand ne uitam la "il calcio" la pro tv, dupa 1989 da nu inteleg atata disperare, mai sunt si alte lucruri importante.

nu am la rds abonamentul ci la upc. stiu ca baietii de la upc nici nu au banda necesara sa aloce celor 4 canale ale www.gsptv.ro (asta e off the record)

dar, k sa mai imbunez tonul, va ofer si o posibilitate sa vedeti meciurile.

PS : faceti COPY-PASTE la urmatorul link, pt a VIZIONA MECIURILE din DIVIZIA lu MITICA :

http://www.cool-tv.net/tv-channels/ro/gsp-tv-live-transmis-online-s1.html

gasiti tot ce va trebuie la adresa de mai sus. o sa va instalati "sopcast" si media player 10.

mai este o alta adresa care prezinta meciuri din toate tarile, inclusiv din romanika, o sa o caut si o postez acilea, pt cei ahtiati de fotbal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)