joi, 17 iulie 2008

LOVE PARADE - Dortmund 2008 !

Probabil cel mai mare event al anului in materia concertelor, desfasurat anual, in cursul lunii Iulie. Anul acesta, gazda este orasul Dortmund, dupa ce precedenta distractie de anul trecut a avut loc la Essen.

Love Parade este un "brand" cunoscut la scara mondiala, lansat si intretinut de catre nemti, o manifestare a "free-spirit-ului", a celor non-conformisti si ecstravaganti. Probabil foarte putini cunosc acest eveniment, deoarece in Romania, inka mai sunt prejudecati, generalizari si minti incuiate.

Evenimentul LOVE PARADE este cel care a inspirat si ceea ce se desfasoara pe litoralul romanesc de ceva vreme sub denumirea de LIBERTY PARADE. Asemanarea poate consta in acele camioane in care dj-ii pun musica , iar tinerii urca pentru a dansa pe ritmurile specifice acestui event. Costumatia este una ce conteaza, fiecare incercand sa fie cat mai diferit, colorat, depinzand si de cat este de emancipat si cat vrea sa se exteorizeze.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=E0NjXQanY-c&hl=]

Anul acesta la Dortmund vor fi prezenti, printre numele mai sonore : Paul van Dyk, David Guetta, M.A.N.D.Y., Underworld, Moby si ARMIN VAN BUUREN (dj nr1 in 2008).
Love Parade, poate fi urmarit si pe net, din ceea ce stiu. Anul trecut, la Essen, am vazut defilarea camioanelor, prestatia dj-ilor si atmosfera generata de sutele de mii de iubitori ai acestui gen de musica, distractie si culoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)