duminică, 6 iulie 2008

Jean Michel JARRE in Romania !

Stirea mi-a parvenit de circa o saptamana, cand ma pregateam pentru a merge la concertul lui ARMIN van BUUREN de la Arenele Romane.

Numele sau este asociat cu inceputurile musicii electronice si e considerant un deschizator de drumuri in acest gen, alaturi de KRAFTWERK sau PINK FLOYD.

Anul acesta urmeaza sa-si serbeze implinirea a 60 de ani, in luna August, iar in Toamna (10 NOIEMBRIE 2008 - ora 20,00) ne va incanta cu ritmurile musicii sale, efectele speciale, jocurile de lumini, lasere si animatiile bine-cunoscute.



Ne vom numara printre cele doar 9 tari din lume in care JARRE a ales sa-si desfasoare turneul. Suntem, din acest punct de vedere, privilegiati. Am inteles ca locatia eventului este SALA POLIVALENTA din Bucuresti. 
Va fi in toamna si va trebui sa se tina cont si de vreme, poate ca e fireasca alegerea acestei locatii. Vor fi efecte pirotehnice, animatii si lasere si eu as fi ales zona din fata Palatului Parlamentului - Piata Constitutiei, de la Parcul Izvor.

Pretul biletelor este unul pe masura artistului - valoarea se plateste. Din ce cunosc pana la ora asta, pretul este unul cuprins intre 100-500 ron. Insa cei care doresc sa ia parte ar trebui sa se grabeasca. Alte detalii despre artist si amanunte vor fi publicate pana la data concertului - 10 Noiembrie 2008 pe acest blog.

Spun asta pentru ca este concertul la care am visat sa merg atunci cand eram pustan. Era vremea in care stangeam bani pentru a cumpara casete cu J. M. JARRE care se gaseau foarte greu. Ca atare, trebuia sa merg la Music Box (pentru cei din Focsani) si sa scot 100.000 lei vechi pentru o caseta originala de la Sony Music in conditiile in care una piratata era 20.000 lei vechi. A meritat si am colectionat, pana acum, circa 10-15 casete originale cu Jean Michel JARRE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)