miercuri, 20 februarie 2008

Razvan Murgeanu si Elena Basescu vs Bogdan Boza : Alegeri la OT-PDL

Scandal la alegerile pentru şefia Organizaţiei de Tineret a PDL. Bogdan Boza - contracandidatul Elenei Băsescu la această funcţie, acuză "moştenirile de tron" din cadrul PD-L :


"Elena Băsescu are proiectul ei, numit Elena Băsescu, şi trebuie să câştige", susţine Bogdan Boza, acuzându-l pe viceprimarul Capitalei că i-ar fi cerut să se retragă din cursa electorală, pentru a-i "netezi" calea fiicei preşedintelui la şefia partidului. Potrivit tânărului democrat-liberal, discuţia cu Răzvan Murgeanu a avut loc chiar la primăria Capitalei, unde acesta l-ar fi somat să renunţe la candidatură.

Murgeanu a declarat că deţine înregistrarea convorbirii cu Boza şi că o va pune la dispoziţie, miercuri, redacţiei Antena 3. Democrat-liberalul i-ar fi repetat lui Bogdan Boza că nu are nimic personal cu el, ci că îi transmite un mesaj de la Emil Boc, lucru care va putea fi auzit în înregistrare. Se ridică însă un semn de întrebare legat de procedurile la care recurg liderii PD-L în discuţiile dintre ei.

Murgeanu a replicat că totul a fost înregistrat din greşeală, pe telefonul unei terţe persoane. Viceprimarul Capitalei a adăugat însă că nu toată convorbirea va putea fi difuzată : "pe alocuri folosesc un limbaj licenţios, dar fără legătură cu subiectul", a explicat el. Murgeanu nu s-a ferit să-l acuze pe Boza că în spatele lui se află alte persoane, ca Cezar Preda sau Costică Canacheu.

În replică, Bogdan Boza a declarat că nu este unealta nimănui din Biroul Permanent Naţional şi că “liderii PD-L-ului s-au îndatorat prematur, încercând să îi netezească drumul Elenei Băsescu. Avem o problemă de democraţie dacă nu ne putem exprima liber opiniile”.

În scandalul dintre cei doi democrat-liberali, Răzvan Murgeanu nu s-a ferit să lanseze chiar şi un avertisment către mai tânărul coleg de partid. “Vreau să îţi amintesc că cine face declaraţii împotriva partidului e în afara lui. Rişti sa te dea afara Partidul Democrat, sector 1".



Materialul prezentat este un rezumat al emisiunii "Sinteza zilei" a lui Mihai Gadea (19-02-2008). Invitatii au ramas masca, la fel si noi cei ce am urmarit declaratiile lui Razvan Murgeanu (un posibil candidat la Primaria Capitalei din partea PD-L). Omu' a recunoscut ca l-a inregistrat pe tanarul candidat la functia de Secretar General al Tineretului Democrat-Liberal, asa, din intamplare.

Tot din intamplare se pare ca semna note la Securitate, inainte de 1989, acelasi domn Razvan Murgeanu, si, probabil ca si atunci, desi nu era tehnologia momentului, asculta cine spunea bancuri cu Bula (aka Ceausescu) si ii turna a doua zi la Secu'! Bravos domnule Murgeanu, deci era adevarata stirea (prezentata si pe blogul personal), despre implicarea dvs in oprirea candidaturii tanarului Boza la secretariatul general al juniorilor democrati-liberali din Capitala ! Ca sa vezi domne', au si PD-istii securisti (bine, Silvian Ionescu nu se pune ca e pila lu Basecsu si il ajuta pe la Antwerp pe marinarul-jucator!)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)