sâmbătă, 23 februarie 2008

Elena Basescu si tineretul PDL !

Candidatul la functia de secretar general al OT PD-L Bogdan Boza a precizat, ieri, într-un comunicat remis presei ca apelul lui Stefan Pirpiliu catre organizatii de a nu-l vota pentru acest post este proba presiunilor care se fac asupra delegatilor de la Congresul OT PD-L.

„Imi exprim dezamagirea fata de faptul ca presedintele OT PD-L Bucuresti, Stefan Pirpiliu, este mai degraba interesat sa decredibilizeze un coleg de partid al domniei sale decât sa identifice solutii pentru problemele specifice ale tinerilor“, se mai arata în comunicatul lui Boza.

De asemenea, Boza i-a cerut lui Pirpiliu sa probeze declaratia potrivit careia el ar fi o „unealta a unora din afara PD-L“ sau sa îsi ceara scuze public, considerând ca respectiva afirmatie este „o speculatie lipsita de temei si totodata o calomnie“.

Liderul OT PD-L Bucuresti, Stefan Pirpiliu, a declarat, in urma cu doua zile, ca va cere filialelor care i-au sustinut anul trecut candidatura la presedintia OT PD-L sa nu îl voteze pe Bogdan Boza la functia de secretar general al organizatiei, ci pe Elena Basescu, fata sefului statului.

Astazi si maine vor avea loc alegeri in cadrul Organizatiei de tineret a PD-L. Pentru functia de secretar general concureaza Bogdan Boza si Elena Basescu, iar pentru functia de presedinte candideaza doar Monica Iacob Ritzi. Presedintele Organziatiei de femei a PD-L, Sulfina Barbu, a declarat, ieri, ca sustine candidatura Monicai Iacob Ridzi, de acelasi sprijin beneficiind si Elena Basescu.

„Noi avem o rezolutie de anul trecut a organizatiei de femei, în care am spus ca vom sustine orice candidatura a unei femei la functii interne si externe din PD-L. Urmeaza o campanie electorala si încurajam femeile sa se regaseasca pe listele si locurile eligibile de consilieri locali, municipali, judeteni si, acolo unde au sanse, si la functiile de primari“, a mai spus Sulfina Barbu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)