vineri, 8 februarie 2008

Boomerang la UPC !

Pentru cei care la un moment dat ati fost de acord cu schimbarea Cartoon Network din limba romana in cea engleza, va comunic ca exista de ceva timp postul Boomerang.



La BOOMERANG sunt toate desenele animate ale "tineretii" noastre. Aceasta petitie este destinata in special celor care au contract cu UPC. Celelalte firme de televiziune au in mare parte acest program.
Adresa este urmatoarea : Petitie Online Boomerang ! Aceia dintre voi care vreti sa sprijiniti campania, va invit sa va anuntati amicii sa o votam intr-un numar cat mai mare. Va multumesc !


2 comentarii:

  1. Sa stii ca acest canal exista in grila UPC, ce-i drept ca optiune, la pachet cu alte canale. Asa ca nu stiu cat de eficienta va fi campania asta. BTW, Cartoon tot in limba romana este.

    RăspundețiȘtergere
  2. ok ca ai amintit, chiar nu stiam, datoria era cred sa ma informez mai atent, insa stiam sigur ca nu este in pachetul "Basic", din acest motiv am postat.oricum, is varza rau UPC, din moment ce Eurosport 2 , un canal misto, nu e oferit, nici macar la pachetele ecstra-Basic.si spun asta, deoarece aceeasi firma UPC, ofera, de ecsemplu, in orase precum Timisoara, Cluj, Constanta sau Bucuresti, etc ... canalul Eurosport 2.In unele orase direct in "Basic", in alte orase contra-cost.Dc nu si la noi ... doar e acelasi UPC ?

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)