luni, 10 noiembrie 2014

Zilele BIZ 2014 : Hotel Howard Johnson, Bucuresti, Romania

SESIUNEA 1 - Din nou in ani de crestere :


De la inceputul anului 2014 se simte un nou suflu in business iar marile companii au revenit cu planuri de dezvoltare. Antreprenorii constientizeaza ca oportunitatile exista, indiferent de conditiile economice iar oamenii care au curaj si actioneaza culeg roadele. Marii antreprenori romani vin la Zilele Biz si vorbesc despre strategiile de crestere ale momentului, oportunitatile momentului si noile idei din piata, si impartasesc cum au reusit sa treca peste momentele grele si care sunt ingredientele esentiale ale unei afaceri de success.


TEME : Restart, reset, reusita – importanta schimbarii de atitudine si de gandire. Puterea exemplului – ce trebuie sa faca si ce sa nu faca un antreprenor. Cum sa combini strategia cu inovatia si curajul pentru a creste un business. SPEAKERI :


Marius Ghenea, Business Angel, Presedinte, Fit Distribution
Mihail Marcu, Presedinte al Consiliului de Administratie, MedLife
Ion Sturza, Presedinte, Fribourg Capital
Ioan Popa, Fondator si director general, Transavia


SESIUNEA 2 - Antreprenori fata in fata


Curajul conteaza, succesul iti da aripi iar lumea e mai mica decat crezi, atunci cand cunosti oamenii potriviti pentru afacerea ta. Este timpul sa folosesti la maxim puterea networkingului. Sfaturile si experienta profesionistilor de business pot fi aur curat pentru cei aflati la inceput de drum sau intr-un impas cu afacerea lor. Aceasta sesiune speciala este dedicata puterii pe care reteaua ta de cunostinte o are si artei de a te introduce corect partenerilor de afaceri; ambele te pot ajuta in dezvoltarea afacerii tale mai mult decat o infuzie de capital. Vino sa stai la masa si sa discuti fata in fata cu specialisti si antreprenori care iti vor oferi informatii concrete despre cum poti creste sau redresa businessul tau.


TEME : Cum se face corect networking ? Ghid de prezentare a unui business sau a unei idei de afaceri in 2 minute. Invata sa inveti – importanta schimbului de informatii despre succese si esecuri in business. Ce poti invata de la concurenta ? Modele de urmat si modele de evitat. Cum sa-ti promovezi afacerea ? SPEAKERI :


Iulian Padurariu, MARKS
Paul J. R. Renaud, Senior Adjunct Lecturer Maastricht School of Management Romania
Marius Tudosiei, Bacania Veche
Sergiu Negut, Associate Dean, Maastricht School of Management Romania
Mihai Patrascu, CEO, Evomag
Georgiana Gheorghe, Managing Partner presage pr, Administrator Creperie d'Amour



SESIUNEA 3 - De la idee la diferentiere si pozitionare in afaceri. Antreprenori Out Of The Box !


Ideile originale au cele mai mari sanse de a se transforma in afaceri de succes. Lectiile celor care creeaza afaceri diferite sunt extrem de valoroase atat pentru antreprenori, cat si pentru manageri, fiindca arata valoarea creativitatii si inovatiei pentru orice companie. Te invitam sa-i intalnesti si sa inveti de la antreprenorii cu idei originale strategiile care dau rezultate si cum le poti adapta pentru afacerea ta.


TEME : Ce provocari are un business out of the box ? Cat de importanta este ideea si cat conteaza executia ? Cum poti lupta cu giganti multinationali ? Cum iti alegi nisa ? SPEAKERI :


Anita Panait, KOON
Cristina Tohanean, Co-Owner, Cooku Bau
Cristian Tohanean, Co-Owner, Cooku Bau
Monica Cadogan, CEO, Vivre Deco
Mihai Muntenita, trainer si co-fondator, Actelier
George Lipanescu, Fondator ProRider
Larisa Petrini, Managing Partner Saatchi & Saatchi PR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)