sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Armin van Buuren - Intense 2014 : Romania, Bucuresti, Romexpo !

ARMIN ONLY INTENSE : 08-11-2014 : ROMEXPO, BUCHAREST va fii cel mai mare concert care a avut loc in Romania dupa 1990. Locatia - Romexpo - este alta, fata de cea obisnuita - Arenele Romane, unde mergeam la concertele mari ale ultimilor ani din Romania. Reteta propusa de organizatori este una implementata in toate tarile lumii unde va ajunge Armin Van Buuren pentru promovarea ultimului sau album muzical ''Intense'' !


Coordonarea acestui eveniment major este asigurata de catre cei de la #ArmadaMusic - casa de productie a celui mai bun DJ din lume in ultimii 6 ani. Singurul lucru de care ma tem este ca organizatorii romani sa fii pus la vanzare un numar mai mare de bilete decat poate oferi locatia si vom asista la o supraaglomerare !


Conform site-ului Urban.Ro aflam ca vom auzi si vedea LIVE la Romexpo peste 20 de artisti, printre care : Laura Jansen, Richard Bedford, Trevor Guthrie, Eller van Buren si Laura Evans. "Armin Only Intense este primul si cel mai mare proiect in stransa legatura cu scena muzicii electronice. A reunit cei mai buni regizori, designeri si experti in efecte vizuale, solisti vocali, muzicieni, dansatori si acrobati”, spune Danielle Stokman, Tour Managerul evenimentului.


Eu si cu prietenii mei care vom pleca din Focsani, avem biletele luate online inca din prima zi, concertul fiind declarat #SoldOut de mult. Armin Only Intense 2014 este diferit de Armin Only Imagine 2008 ca amploare si tehnologie iar stilul muzical al lui Armin van Buuren s-a schimbat major in cei 6 ani ce au trecut. Chiar si asa, pentru mine, cel din 2008 va ramane cel mai bun concert la care am mers pana acum. De aceea, am asteptari mari de la cel de sambata viitoare.


Sunt curios, cine a mai trait experienta concertului Armin Only Imagine 2008 si va merge la Armin Only Intense 2014 : cum vedeti, evolutia acestor concerte ? Ce asteptari aveti ? Ce credeti ca s-a schimbat la Armin van Buuren, pe parcursul acestor 6 ani ? Cateva intrebari esentiale, pentru cineva care se declara fan Armin sau ascultator de muzica Trance :)



3 comentarii:

  1. Carnat, puteti sa va duceti la Arenele Romane ca si pana acuma.
    Nu e problema, nu ma mai puteti deranja cu bubuielile voastre, m-am carat din satra voastra de nebuni la 2100 km.
    Altfel cu studioul de chat cum mai merge pestisorule?

    RăspundețiȘtergere
  2. E o mare diferenta intre 2008 si 2014!!!
    In 2008 a fost un mic show,de 2 ore .
    Acum in 2014 a fost spectacol bestial cu tot ce trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  3. cum poti sa spui ca ''In 2008 a fost un mic show,de 2 ore'' ??? Sysbit, tu ai fost in 2008 la concert ? citeste mai jos, sa vezi ce a fost atunci ! am asistat in 2008 la un concert de 9 ORE (!!!) nicidecum 2 ore cum spui tu ! faci o confuzie :)

    http://dantrofin.blog.com/2013/06/28/armin-only-2008-romania-5-ani-dupa-concertul-lui-armin-van-buuren-la-arenele-romane

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)