duminică, 2 noiembrie 2014

#YesLaVot : #KlausIohannis - #RomaniaLucruluiBineFacut

In anul 2000 am votat prima data, fiind student in Constanta. Apreciez aceasta manifestare a unui drept constitutional ca o datorie civica (pt a diminua proportia voturilor fraudate) si morala (fata de tinerii eroi ai Revolutiei din 1989).


La fiecare tur de alegeri (locale, parlamentare, europene, prezidentiale) sunt punctual si, #AmVotat cu incredere si astazi, #nemțește, fix la ora 07, fiind primul vot inregistrat in sectia de votare. Desigur, asa cum bine stiti, majoritatea celor care ne cunoastem din interactiunea avuta in online si offline, optiunea mea a fost si va ramane mereu pentru dreapta si liberalism. Vreau sa va invit si pe voi sa faceti acest lucru cat mai devreme.


#HaiLaVot sa votam cat mai multi tineri pentru #RomaniaLucruluiBineFacut ca proiect al candidatului #KlausIohannis ! Este foarte important ca noi tinerii sa dam un semnal al responsabilitatii si sa aratam ca nu vrem sa avem viitorul desemnat de asistati social, persoane transportate cu microbuze sau care au primit foloase materiale in schimbul votului. Cu cat prezenta noastra este mai mare, cu atat votul nostru il va anula / diminua pe cel distorsionat prin aceste metode mioritice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)