duminică, 29 decembrie 2013

Victor Ponta si Ghita Ciobanul : un compromis pentru imaginea Premierului Romaniei

Victor Ponta si Sebastian Ghita (parlamentar PSD si boss la Romania TV) au o relatie cunoscuta in politichia mioritica. La sfarsitul anului 2013, Premierul Romaniei comite un gest de imagine nepotrivit, prin asocierea cu imaginea unui personaj popular in retele sociale - Ciobanul Ghita. Poza pe care o puteti vedea alaturata acestui articol e un compromis incredibil facut pentru a imbunatati imaginea premierului Romaniei, in goana nebuna de a fii placut tuturor romanilor. Toate aceste gesturi vin ca urmare a faptului ca relatiile intre Victor Ponta si Crin Antonescu s-au racit considerabil. Iar, in 2014, vom avea alegeri europarlamentare (primavara) si alegeri prezidentiale (toamna).


De la guvernarea celuilalt Premier al PSD Adrian Nastase (2000-2004), nu am mai vazut asa ceva. Vodafone Romania trebuie sa ne spuna de ce au acceptat acest joc imagologic facut de Ciobanul Ghita de la Jina, care a crescut bine pana acum in mainstream.


Cum vi s-ar parea, acelasi gest facut de un premier european, alaturi de un produs de marketing care a crescut independent si fata de care nu trebuie sa existe o imixtiune a politicului ? Nu apreciez e asociere de acest fel, Vodafone Romania avand un produs bun, ce nu trebuia sa influenteze niciun politician. Ca sa pastram si o nota de umor, in toata aceasta intamplare : Vadim Tudor facand reclama la Rudotel de la Zentiva, era altceva :) Dar, asa ceva ?!


Reafirm : USL e o necesitate pe termen scurt si mediu - mandatul Premierului Ponta 2012-2016. Doar daca este dublat de sustinerea intoarsa pentru Crin Antonescu in 2014 la alegerile prezidentiale. Asa cum e firesc, in baza principiilor si argumentelor ce au fost fundamentul USL ! Aceasta si nu alta e opinia mea mai pe larg, infiderent ce vor crede unii cititori in urma acestui articol al meu !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)