sâmbătă, 19 iunie 2010

Sorina Placinta : ce este UBICUITATEA ?




Tare de tot, afirmatia facuta pe blogul doamnei senator Sorina Placinta, unde ni se enumera starile interioare ale dansei, caracterizate printr-o profunda UBICUITATE...

Din "starea de ubicuitate" a doamnei senator Sorina Placinta, intelegem ca :
 * e un om activ politic cu o activitate transparenta - multumim mass-mediei pentru dezvaluirile legate de patinoare.
 * ii merg afacerile - altfel nu vedem de ce a fost propusa ministru.
 * este preocupata de educatia fiului dumisale - care mictioneaza pe simboluri religioase si cauta implinirea in incantatii satanice.
 * are o relatie civilizata cu electoratul din Vrancea - ma abtin.
  
Pacat ca ubicuitatea doamnei senator Placinta nu-i permite sa rezoneze emotional cu ceea ce ne doare din ce in ce mai tare pe majoritatea romanilor : 
* NU traim bine
* anomia din viata cetatii
* depresia unor categorii sociale
* disperarea pensionarilor si bugetarilor
* resemnarea celor ce mai spera la o viata decenta  
* afaceri cu bani publici facute de firme apropiate PDL
* impotenta guvernului Boc din care si domnia sa a facut parte
* promisiunile neonorate din campania facuta in colegiul 1 Senat Vrancea

Articolul integral, redactat pe blogul doamnei senator Placinta, il puteti gasi si in Vrancea Media pe care, va rog frumos, sa nu indrazniti a-l acuza de partizanat cu PDL :))

PS : o mentiune sincera si pe bune - doamna senator, dincolo de toate evenimentele din ultima vreme la care a fost expusa in mass-media nationala, merita aprecieri pentru blogul personal fiind cu mult inaintea altor politicieni locali : parlamentari, consilieri locali/judeteni, primari, etc ..

6 comentarii:

  1. Doamne, ce i mai place doamnei rahatul(prajitura turceasca) si ce ipocrita e...evident ca restul porcilor ce conduc Romania(imi cer scuze ca jignesc porcii)...despre aceasta duduie atat am de zis. aia 3 000 de oameni care muncesc pentru tine,iti aduc tie bani de patinoare si functii de conducere,in care am vazut cat de incopetenta esti. lasa dracu ipocrizia. baaa! nu ne mai jigni intelectu. nu suntem prosti asa cum credeti voi! suntem mult prea toleranti din pacate...da nu o sa mai dureze mult si o sa dati cu toti de dracu....asa cum face zi de zi fiul lu matale care e cam satanist. cam mare contrastu. madam branzoaica vorbeste de Doamne Domane si fiu se inchina la necuratu...uau... politicienii de azi sunt toti analfabetii de ieri. multe de spus de cretinii astia..da..poate o veni revolutia aia odata si o sa i puna la ocne,inchisori si cimitire.

    RăspundețiȘtergere
  2. dvs chiar nu puteti sa va promovati in alt fel decat asa ? e drept, v-am permis sa intre linkul dvs, doar pentru a va da un raspuns. adica, nu aveti nimic de zis legat de subiect, doar erati in trecere, nu ? inca ceva : am raspuns NU la intrebarea de pe ceea ce pare a fi blogul dvs...iata ce mesaj mi-a aparut : " Din moment ce ati raspuns nu, probabil nu v-a placut site-ul. Gusturile nu se discuta, dar mai incercati sa cititi o carte. Dupa aceea reveniti. S-ar putea sa va placa site-ul" !acuma, eu va intreb : SUNTETI NORMAL ? mesajul cred ca e ceva standard pt cei care raspund NU si, ca sa ne placa saitul dvs va trebuie sa citim o carte ? ce va garanteaza ca nu vom raspunde la fel si data viitoare ? de fapt, aveti dreptate, cine va garanteaza o noua vizita, in aceste conditii, in care va pumeti singur unde pe un pisc, un soclu, de unde NU acceptati si opinii contrare fata de saitul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  3. intreb si eu o speranta a politicii anilor viitori care sunt solutiile iesirii din criza pe care le promovati, si implicit le promoveaza PNL? Pt ca sincer acum va mintiti cu apa rece, daca credeti ca un Crin Antonescu prim ministru ne va scoate in sase luni din criza. Doar sa il toarne pe Tariceanu, pt anii cand economia mergea struna

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le luam pe rand: 1. "om activ" :)) O fi, pare-mi-se ca a slabit in ultima perioada. Oare merge la sala ? "Om politic" - desavarsit! Se incadreaza perfect in tiparul politicianului... care se preocupa de soarta intregii natiuni =))hai nu fii rau, doar ai vazut ce pomeni face madame in campanii.... 2. "Ii merg afacerile". SPRE NOROCUL NOSTRU, CHER AMI. SI ASA TRE' SA PUNEM BANI LA CUTIA MILEI PT. TANTI U(N)DREA. Facem si noi economii :D 3. Cat despre educatia fiului dumisale. Progenitura va avea, uc siguranta, un viitor stralucit de om politic si activ si transparent :)) 4. "Relatia cu electoratul din Vrancea"- cred ca majoritatea politicienilor a inceput sa isi reduca "electoratul" doar la Biroul Politic Judetean.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ ady : multam fain de visita.1. solutiile iesirii din criza sunt la nivel macro, nicidecum la nivelul micro - al orizontului si gandirii majoritatii celor dintre noi.2. din acest punct de vedere, sunt necesare masuri de reluare a cresterii economice si evitarea concentrarii doar pe ce taiem, de unde si cum facem sa invrajbim romanii intre ei - ceea ce azi se intampla in tara, daca va uitati atent la peisajul din Romanica.3. v-ati astepta sa va insir acuma cateva masuri, nu are rost sa fac acest lucru, doar ca sa va impresionez. desi nu mi-ar fi deloc dificil. dar, chiar si asa, nu am certitudinea ca ceea ce eu gandesc, cu posibilitatile mele de percepere a realitatilor economico-politice, poate fi pus in practica.eu cred ca fiecare om normal, educat, cu bun simt si cu grad minim de intelegere a realitatilor, intelege ca sunt o multime de masuri proaste ce s-au luat (incepand de la forfetar, FMI, taieri salariale etc), unele necesare si corecte (reducerea personalului in admnistratie) si nici o masura de relansare economica - partea cea mai proasta.cat despre Crin Antonescu si declaratiile recente ale sale, nu pot afirma ca ar fi un bun premier. dar, cu siguranta, nu va trebui sa se chinuie deloc pentru a fi un pic mai rezonabil si deloc penibil precum acest "premier" BOCanila.multumit sau nu, am incercat sa va dau un rapuns si dvs, nu foarte elaborat, cu siguranta as fi putut aduce mai multe argumente in sustinerea afirmatiilor mele. dar, cu ce folos ? conteaza ca actuala guvernare sa vada dincolo de peretele ce il are in fata si, in acest caz, fara o lipsa de viziune (ceea ce a lipsit acestui guvern), ne ducem din ce in ce mai jos. si NU TRAIM BINE. nu stiu, poate dvs va convine asa !cu respect !

    RăspundețiȘtergere
  6. @ The Dreamer - observatiile tale sunt foarte fine si ating puncte nevralgice ale textului publicat de doamna senator. multam fain, de visita si comentarul lasat.cele bune ;)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)