marți, 22 iunie 2010

Grim Cris : sport & blogging !





Unul dintre colegii din blogosfera vranceana - Grim a scris un guest-post pe blogul lui Chinezu. O sa fac si eu unele precizari, deoarece, intr-un fel, ma aseman cu Grim :  

- la varsta lui, faceam parte din "generatia cu cheia de gat" si aveam ca unica alternativa varianta de a iesi sa bat mingea in fata blocului, sa alerg si sa socializez in cel mai bun mod posibil. in lipsa calculatorului si internetului, televizorul exista doar pentru a urmari, in functie de ce varsta aveam, desenele animate, meciurile de fotbal, tele-enciclopedia sau olimpiadele de atletism.
- la aceeasi varsta am avut si eu rezultate bune in tot ce insemna concursuri si intreceri sportive intre licee. rezultate traduse in timpi bunicei, in special pe distante scurte : 50/100 m, 200... cu cat crestea distanta intervenea problema rezistentei mele si o lupta destul de dificila, avand in vedere ca nu mergeam la un club, nu aveam antrenor si ma bazam doar pe o vointa mare de a ma lupta cu timpii si cei cu care ma intreceam. 
- n-am renuntat la pregatirea pentru o facultate si, trecand anii, m-am axat mai mult pe pregatirea profesionala, "consolandu-ma" cu alergarile de placere, pentru intretinerea si sanatatea corpului, ce la fac constant vara de vreo 3 ani cu inca 2 amici, pe stadionul Milcovul din Focsani.
- intre timp, am descoperit blogging-ul si un alt fel de socializare, fiindu-mi nu foarte usor, pentru ca nu este una fata in fata ci in mediul online, prin impartasirea unor opinii si convingeri urmate de interactiunea cu cei care rezoneaza cu tine. foarte faine au fost aceste "intalniri ale bloggarilor" incepute de cateva persoane cu notorietate, adunati astazi in proiectul intitulat DreamTeamRo, avand o mai mare expunere si mediatizare prin activitatea lor. am ajuns, sa ne cunoastem intre noi, ne-am facut planuri, dorind sa ne facem simtita prezenta in comunitatea noastra si sa atragem atentia in unele privinte. 

PS : consider ca da dovada de foarte multa vointa Grim, continuand atat cu sportul - atletismul, cat si cu blogging-ul, in ambele fiind vorba de a te implica intr-o competitie cu tine insuti si cu altii care impartasesc aceleasi preocupari, pasiuni si interese. 
este foarte bine ca el a reusit sa faca ambele lucruri in acelasi timp, ceea ce ii va consolida spiritul pentru competitie si performanta, ii va modela caracterul si viitorul sau. indiferent ca este unul sportiv sau profesional, in functie de intentioneaza pe parcurs.
mult succes, Grim !

2 comentarii:

  1. Multumesc pentru aprecieri!Stiam ca alergi pe stadion, dar nu stiam ca pasiunea este pornita inca din copilarie. Eu respect foarte mult oamenii care fac miscare, chiar daca o fac pentru sanatate, sau pentru cine stie ce competitii.

    RăspundețiȘtergere
  2. merci si eu !PS : te astept la o "liniuta" pe o distanta de la 50 la 200 de m.da, stai olecuta, sa incep si eu sa ma pregatesc, sa nu ma fac prea tare de ras :D

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)